Skip to main content

its never too late


 
salam semua...
okeh rebate and Guanghzhou dah berakhir.. 
so now the biz is still on like usual...
 
 
 
satu set Premium Beautiful 
untuk kesihatan dan kecantikan anda sepanjang hayat..
 
 
 
 gabungan hebat
Premium Beautiful dan Lactolite
mmg berkesan tuk turunkan berat badan dan meningkatkan sistem imun badan
 
 
tambahkan pengambilan pil Maharani 
insyaAllah kesihatan dan seri seorang wanita akan makin menyerlah
selain turut membantu dalam pelbagai masalah dalaman orang wanita
 
testimoni paling hebat dari seorang doktor pakar yang turut serta dalam biz hebat ini
14 dari 15 pengguna Premium Beautiful dan Herba Maharani 
telah positif dalam ujian kehamilan
- dengan izin Allah SWT
 
kita hanya merancang dan yang menentukan adalah Allah SWT
kalau kita tidak berusaha masakan nampak hasilnya...
 
 
melainkan anda mmg mampu maka teruskan berbelanja besar setiap bulan untuk 
kecantikan dan kesihatan anda..


tetapi sekiranya tidak/kurang mampu
iena cadangkan beli satu set Premium Beautiful yang ada lifetime warranty
yang ada pengiktirafan SUPERBRAND
dan  
yang paling penting telah pun menggembirakan hati ramai orang


 
 
FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…