Skip to main content

Pakai PB cara yg betul



salam semua.. just nak share something pasal PB nih
sebab ada dengar ramai yang bersungut 
beli mahal2 tapi susah nak pakai, tadak kesan apa pun,
sudahnya simpan jer dalam lemari sebab give up



kalau anda terus give up camner nak dapat resultnya..
so today iena nak bagitau alkisah sebenar pakai PB nih
kalau deal dengan authorized dealer aka yang sah spt iena 
you all akan dapat guidance dari mula proses nak beli sampaila ke everyday wear
so tiada masalah pakai tak sedap, tadak kesan dan sebagainya....

nak pakai PB dan dapat kesan kenalah ikut cara2 yang betul..
kalau main sarung jer mmg tak jadi..
bukan laaa tak jadi langsung tapi lambat laaa sebab
proses nak membakar lemak2 dalam badan tuh jadi tak betul
mmg di awalnya a bit susah sebab kita nak biasakan diri tapi once dah dapat cara
tak sampai 5 minit pun pakai....



 
3 EASY step to wear Premium Beautiful

 


Step 1 : Put on the Long Girdle

(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa 


Step 2 : Put on the Long Bra 



(1) Tundukkan badan 90 darjah dan sarungkan bra ke badan dan
      letakkan payu dara ke dalam cawan bra
      (pastikan semua daging payudara masuk ke dalam cup bra)
(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan
      bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
(5) Betulkan kedudukan bra

- bg memudahkan proses memakai long bra, anda blh alas bdn
dgn kain batik/kain licin, then cangkuk bra dr depan dan pusing
ke belakang ... haaa nih cara iena pakai.. tapi kalau korang selesa
cangkuk terus dari belakang then go ahead
 

Step 3 : Put on the Waist Nipper



(1)Letakkan rama-rama diamond terletak di tengah dada
(2)Lekatkan kesemua cangkuk (patut berada di tulang rusuk kiri badan)
(3) Betulkan kedudukannya
(4) Tarik tali pelaras
(5) Tahan nafas dan cangkukkan ke depan
(6) Pastikan ianya selesa
 

- yang nih lelaki dan perempuna mmg boleh pakai... no such thing as nak malu2 alah
sebab pakai (for men).. yang nak sihat dan mantapppp korang jugak kan...
so kalau rasa perut tuh dah makin ke depan, nak bersenam bagai dikata jerlah...




get yourself a waist nipper.... mmg berbaloiiii..
pakai WN takkan sekat pemakanan anda, sebaliknya anda akan rasa lebih
selesa dan yang penting tiada lagi suara2 yang 
mengatakan perut anda besar cam mengandung beberapa bulan...
hehehe


contoh imej lelaki yang menggunakan waist nipper..

Published with Blogger-droid v2.0.4

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…