Skip to main content

Promo for Lactolite!!!



 
 


 
KENAPA ANDA PATUT MINUM LACTOLITE..:

1- membantu melegakan sembelit
2- membantu dalam penghadaman
3- membantu sintesis vitamin
4- menyingkirkan toksik dalam badan
5- menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
 mmg antara produk paling mudah tuk jual 
sebab mmg yg minum tahu banyak benefitnya.. 
dan mmg membantu ramai orang 



Price per box : RM158


tapi now iena nak buat promo



2 BOX OF LACTOLITE FOR RM300
 so u can just share it with your friends and save your money...

i will also give you free sample of Garam Buluh to try






Garam Buluh ini adalah pilihan terbaik untuk kegunaan seperti :
  • Mengawal pH badan , boleh meneutralkan toksin berasid tinggi 
  • dengan cepat seperti asid urik , gula dalam darah , kolestrol dan lain² .
  • Membaiki masalah sistem penghadaman seperti : gastrik , 
  • ulser perut , masalah usus , buasir , sembelit dan lain².
  • Bagi pesakit jantung , buah pinggang , darah tinggi di nasihatkan 
  • menggunakan garam ini berbanding garam biasa .
  • Mempunyaikesan detoksifikasi , pembunuh kuman , anti keradangan 
  • dan meneutralkan logam berat , dengan itu ia amat berkesan 
  • untuk keradangan paru² , hati, buah pinggang , sendi² , mulut dan perut serta lain² .
  • Melegakan masalah alahan , pigmentasi dan lain² masalah kulit . 
  • Ia juga boleh menghindarkan masalah badan berbau , kulat di kaki (Hongkong foot) .
  • Melambatkan proses penuaan , nyanyuk , 
  • serta mengurangkan penyakit Parkinson atau senile dementia .
  • Mencegahpenyakit kronik seperti penyakit jantung , darah tinggi , 
  • buah pinggang, kencing manis , kanser dan lain² masalah kesihatan .
so kalau nak boleh contact iena..
nanti iena boleh poskan...




FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…