Skip to main content

Promo for Lactolite!!!



 
 


 
KENAPA ANDA PATUT MINUM LACTOLITE..:

1- membantu melegakan sembelit
2- membantu dalam penghadaman
3- membantu sintesis vitamin
4- menyingkirkan toksik dalam badan
5- menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
 mmg antara produk paling mudah tuk jual 
sebab mmg yg minum tahu banyak benefitnya.. 
dan mmg membantu ramai orang 



Price per box : RM158


tapi now iena nak buat promo



2 BOX OF LACTOLITE FOR RM300
 so u can just share it with your friends and save your money...

i will also give you free sample of Garam Buluh to try






Garam Buluh ini adalah pilihan terbaik untuk kegunaan seperti :
  • Mengawal pH badan , boleh meneutralkan toksin berasid tinggi 
  • dengan cepat seperti asid urik , gula dalam darah , kolestrol dan lain² .
  • Membaiki masalah sistem penghadaman seperti : gastrik , 
  • ulser perut , masalah usus , buasir , sembelit dan lain².
  • Bagi pesakit jantung , buah pinggang , darah tinggi di nasihatkan 
  • menggunakan garam ini berbanding garam biasa .
  • Mempunyaikesan detoksifikasi , pembunuh kuman , anti keradangan 
  • dan meneutralkan logam berat , dengan itu ia amat berkesan 
  • untuk keradangan paru² , hati, buah pinggang , sendi² , mulut dan perut serta lain² .
  • Melegakan masalah alahan , pigmentasi dan lain² masalah kulit . 
  • Ia juga boleh menghindarkan masalah badan berbau , kulat di kaki (Hongkong foot) .
  • Melambatkan proses penuaan , nyanyuk , 
  • serta mengurangkan penyakit Parkinson atau senile dementia .
  • Mencegahpenyakit kronik seperti penyakit jantung , darah tinggi , 
  • buah pinggang, kencing manis , kanser dan lain² masalah kesihatan .
so kalau nak boleh contact iena..
nanti iena boleh poskan...




FREE CONSULTATION, FREE FITTING, FREE DEMO 
Contact me at inz8799@yahoo.com or sms at 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..