Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2012

Kenapalah agaknya??

Kecewa betul dgn line internet lately.
Published with Blogger-droid v2.0.4

Gerak gempur.....

Green Leaders Group Southern Region....  satu sesi gerak gempur yang diadakan oleh para leaders to support and top up ilmu  para usahawan PB yang berada di selatan tanah air... see how lucky we are... leaders turun serata ceruk tuk bantu biz partners.. salute lah...


Demand mmg tinggi!!! Yolah isteri selalu dok depan mata kan.  Kalau x elok mulalah nak buat muka. Hehe.
Peringatan tuk ladies aka wifey, jglah perihal diri tuh. Jgn smp suami x lalu.
Adoiiii, suami2, jgn pandai suruh isteri get back to shape je cuba bg PB tgk.  Gerenti isteri suka abg pun tambah syg.



Instant result!!! 8 hours per day and you will be amazed with the result.  No more strict diet, long hours of exercises.  Get yours now while the rebates is till ON!!!  Free fitting for those who wish to try the PB. Contact me.

saya sudahi dengan

sampai bila nak mengeluh di tengah bulan...  tatkala mendapat gaji di hujung bulan sudah berkira2 betapa tidak cukup  belanja bulanan... betapa terpaksa berkira2 untuk memberi untuk i…

Instagram...

okey not the first picture..

 just what i'm feeling right now.. emo yang tak menentu.. i cried alot lately...


family first...

i want those shelves.. kenapalah aritu tak beli??

roses yang menyerikan majlis pertunangan my mak su.. so nice and its smell nice too..

i dont know why but i love this pic alot..

love by Azlina Majid inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Terlupa!!

takper2 meh nak ingatkan balik
Premium Beautiful promotion is backkkkkkkkkk!

sempena pakej ke LONDON DAN PARIS company bagi cash rebates untuk PB buyerssss!
start dari RM200++ to RM4.5k!!
siapa2 yang beli PB corset skrg mmg untung sangat2!!!!!
untung duit + untung badan sbb dapat melawa dgn PB raye nanti, sure hot punya!!  yerlah sapa yang tak mau kan melaram sakan masa bertandang ke rumah sanak saudara semua..  eh melalut cerita raya pulak.. puasa pun belum kan..  so what are you waiting for??? durian runtuh ke riba ker???
Confm tak menyesal kalau boleh dapat badan yang curvy macam ni!  yes PB corset adalah pakaian dalam pembentukan  badan, so tunggu apa lagi kan!~=)



untuk yang ada problem berat badan terlampau kurus, mmg sangat disarankan  PB corset jugak sbb dengan pemakaian yang konsisten ianya boleh membentuk  badan anda jadi lebih curvy & menarik..

lagi 1, kalau beli PB corset ni skrg mmg xrugi  sbb confirm2 boleh pakai seumur hidup.
1. Pakai untuk dapatkan shape masa bersanding
2…

Busy skit...

salam semua... 
alkisah tengah busy sikit dengan kerja2 sekolah.. almaklum 2 bulan lagi (inshaaAllah) nak bercuti panjang.. so ada kerja2 yang perlu diselesaikan sebelum bercuti nanti.. kenapa awal sangat nak disiapkan??
sebabnya kerja nih akan melibatkan banyak benda.. dan ramai orang... tapi itulah.. sistem asyik slow jer.. dah baper hari dok try buka nak update tapi still slow.. pastu data sekejap ada sekejap lagi buka tengok dah lain.. adoiiii mmg menambahkan pening..

love by Azlina Majid inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

mmg laa tak nampak... tapi ada yang nampak kan..

Tahukah anda?


Dengan penggunaan Premium Beautiful 1 set mampu menghilangkan selulit di bahagian paha, punggung dn perut.

Dgn memakai Premium Beautiful jga akn mjadikan kulit d bhagian paha, punggung dn perut mjadi lbh cantik dn halus..
InshaaAllah dengan pemakaian Premium Beautiful secara teratur yakni 8 jam sehari dan pengambilan air yang secukupnya masalah selulit dapat dikurangkan..
hehe memanglaaa tadak sapa yang nak tengok selulit kat badan kita tapi  ehem.. ehem... cik abang kita takkan tak tengok???? haaaaa apa cerita????
 so dapatkanlah satu set Premium Beautiful untuk kurangkan masalah selulit, masalah senggugut, migraine, keputihan, lemak2 tepu dalam badan, sakit2 belakang dan sebagainya... bukan untuk  orang lain untuk kesihatan kita juga... takkan sanggup kuar ribu2 untuk kos rawatan (nauzubillah) nanti dari  kuar min 2K sekarang.....
love by Azlina Majid inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

what to choose???

am now nearing my 7 mth.. hehe.. alaaaa biasa2 jer.. nothing special this time around cuma itulah bila dah berbiz nih so adalah extra money tuk digunakan for this coming baby wpun niat di hati taknak berhabis sangat sebab yerlah baby kan cepat jer membesar tapi keinginan  tuk membeli tuh tetap ada...
like at this moment... asyik sangat men'survey' baby carrier...  ada pelbagai jenis kan.. dari yang murah sampai laaa ke yang mahal..  ikutkan i dont want to spent alot on this sebab takut keazaman tuk menggunakan tidak begitu kuat.. wakakaka tapi rasa cam keperluan jugak carrier nih kan...  i've been wanting to try the ring sling.... serius nak sangat cuba...


 aritu pun masa shopping2 dengan mama di KL we entered a few baby shops... mmg ada jual laa ring  sling nih... and even mom likes it.. katanya senang nak bawak baby.. tak payah lagi guna stroller tuh.. (but i still think i need stroller) cumanya takut tak tahu nak guna... or maybe i can go the the shop and ask them to …

an IDOL in our group

- notice anything???

tengok CDM Hanis Haizi mmg selalu rasa 'something' aikkkkk jgn dok pikir yang bukan2 ok...
something yang iena rasa tuh adalah aura kepimpinan beliau.. dengan tengok jer dah rasa.. camner tuh.. belum lagi betul2 dapat jumpa face to face sit down getting all the knowledge and tips..
she is a good model for this biz... yelah starting form a plain housewife yang tak punya apa2... but in just 2 years (or less) dia dah boleh travel rata2 tempat, dah boleh ada saving cecah ratusan ribu ringgit, bulan2 dapat RM200K and above... perghhhhh mmg tabik laaaaa...
am feeling so lucky to be in her group... all should be sebab semuanya yang berada dalam group Hanis mmg so far semuanya BERJAYA!!!!!
kalaupun ada yang tidak berjaya itu pastinya bukan sebab lain tapi sebab diri sendiri yang tak mahu berjaya... kenapa nak blame other people kan.. patut ker????

suka tengok gambar nih... inilah pemimpin2 yang dicanai oleh Hanis..  ya Allah beruntungnya kan.. inshaaAllah rezeki …

One of the best selling product

salam semua.... hmm inilah antara produk paling laris di pasaran beside Premium Beautiful mmg ada jer yang tanya n order Lactolite sbb mmg berkesan   alhamdulillah so far yang beli dengan iena mmg repeat order laaa...
ishhh kalau boleh ilang 1-2kg dengan minum lactolite (in 1 week) kira mmg berbaloiii laaa kan...  hmm even me yg preggie nih pun minum.. tapi bukanlaaa minum sebab nak diet  no such thing memandangkan sekarang nih berat naik dengan jayanya... tapi lebih kepada tuk meningkatkan imunisasi badan... so why not???

Maklumat Asas
Nurich Lacto-Lite adalah minuman berkhasiat yang menggabungkan yogurt kultur hidup dan inulin. Ia merupakan simbiotik yang menggabungkan kedua-dua probiotik (bakteria berguna) dan prebiotik (makanan bakteria berguna – inulin), dan seterusnya dapat meningkatkan keberkesanan bakteria berguna di dalam badan manusia. Bakteria berguna dan inulin dalam Nurich Lacto-Lite tidak akan dirosakkan oleh asid perut dan garam hempedu. Ia terus memasuki dan melekat pada …

Kenapa pakai Premium Beautiful???

KEBAIKAN PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN
PREMIUM BEAUTIFUL
-- Ia dapat membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik serta bentuk badan yang sihat dan seimbang.
-- Ia memberi kesan secara serta-merta di bahagian pinggang di mana ukuran badan anda akan berkurangan.
-- Ia dapat memperbaiki bentuk badan dengan membentuk payu dara yang mempesona, pinggang yang lebih ramping dan kontur pinggul yang lebih menarik.
-- Anda akan merasa kenyang walaupun hanya makan sedikit kerana pemakaian Premium Beautiful mengurangkan selera.




-- Pemakaian Premium Beautiful akan cepat mengurangkan berat badan melalui proses pemampatan dan perpeluhan.
-- Kuasa lateks merangsang urutan secara mikro ketika anda bergerak, dengan itu dapat membantu menurunkan ukuran badan anda.
--Ia menggalakkan pemulihan bentuk badan selepas bersalin kerana ia meningkatkan keanjalan badan.
-- Ia berupaya memperbetulkan postur dan memperbaiki kadar metabolisme.
-- Ia mengurangkan kesakitan bahagian pinggang dengan pembetulan …

Bertunang!!!

Alhamdulillah on the 9th, kami sekeluarga dpt bersama2 meraikan majlis pertunangan maksu tersayang.
Later will post the pictures sbb now guna Samsung W so tecik sgt nk type pun sudah.
Apapun tahniah yer. <3 u dear.
- hv u heard that the company had open their new free trip package to London n Paris???? 8 days and 6 night???
Published with Blogger-droid v2.0.4

Sumber AKPK

Percutian, rekreasi dan masa rehat bergantung kepada kedudukan kewangan yg sihat. Dgn biz yg iena join nih, inshaaAllah peluang bercuti mmg disediakan.
Published with Blogger-droid v2.0.4

Our short holiday

Da sampai!!!
Published with Blogger-droid v2.0.4

Headaches during pregnancy

i've been having this like so often so i did some reading about it..  this article is from Baby Center



Is it common to get headaches during pregnancy? It's not unusual to get tension headaches when you're pregnant, especially in the first trimester. Tension headaches – the most common kind of headache – can feel like a squeezing pain or a steady dull ache on both sides of the head or the back of the neck. If you've always been susceptible to tension headaches, pregnancy can make the problem worse. What  can I do to relieve the pain?  Try massage
Consider getting a full-body massage to release tension in the muscles of the neck, shoulders, and back. If you can afford it, look for a trained prenatal massage therapist.


hmm cam best jer.. i guess i really need a good massage after all..
all the back pain and neck pain mmg membuatkan aku sakit jer..
tapi finding the right time to do it and who to do it
just not as easy as saying it...





layan muka budak chomel jer lah kot bole…

3 tahun sudah berlalu....

1 Jun 2009













rindu kechomelannya dulu... rindu segalanya mengenai Afi yang dulu
tapi 
mama bersyukur Afi membesar menjadi anak yang sihat anak yang mudah untuk diuruskan.. mama bersyukur punya Afi dalam hidup mama... walaupun sekarang Afi dah besar dan dah agak lasak mama tetap sayang Afi...

mama doakan Afi terus membesar menjadi anak yang baik anak yang soleh, anak yang sihat, anak yang menghargai mama dan keluarga mama doakan Afi akan sentiasa di murahkan rezeki olehNya... mama akan usahakan yang terbaik buat anak2 mama...





love by Azlina Majid inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799