Skip to main content

Gerak gempur.....



Green Leaders Group
Southern Region.... 
satu sesi gerak gempur yang diadakan oleh para leaders to support and top up ilmu 
para usahawan PB yang berada di selatan tanah air...
see how lucky we are...
leaders turun serata ceruk tuk bantu biz partners..
salute lah...



Demand mmg tinggi!!! Yolah isteri selalu dok depan mata kan. 
Kalau x elok mulalah nak buat muka. Hehe.
Peringatan tuk ladies aka wifey, jglah perihal diri tuh. Jgn smp suami x lalu.
Adoiiii, suami2, jgn pandai suruh isteri get back to shape je cuba bg PB tgk. 
Gerenti isteri suka abg pun tambah syg.




Instant result!!! 8 hours per day and you will be amazed with the result. 
No more strict diet, long hours of exercises. 
Get yours now while the rebates is till ON!!! 
Free fitting for those who wish to try the PB. Contact me.


saya sudahi dengan
 


sampai bila nak mengeluh di tengah bulan... 
tatkala mendapat gaji di hujung bulan sudah berkira2 betapa tidak cukup 
belanja bulanan...
betapa terpaksa berkira2 untuk memberi untuk ibu dan ayah...
terpaksa berkira2 utk belanja anak2 dan di kala kecemasan melanda
terpaksa memecah tabung atau mengeluarkan wang simpanan utk hari tua...

SAMPAI BILA????

 

love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…