Skip to main content

an IDOL in our group



- notice anything???


tengok CDM Hanis Haizi mmg selalu rasa 'something'
aikkkkk jgn dok pikir yang bukan2 ok...

something yang iena rasa tuh adalah aura kepimpinan beliau..
dengan tengok jer dah rasa.. camner tuh..
belum lagi betul2 dapat jumpa face to face
sit down getting all the knowledge and tips..

she is a good model for this biz...
yelah starting form a plain housewife yang tak punya apa2...
but in just 2 years (or less) dia dah boleh travel rata2 tempat,
dah boleh ada saving cecah ratusan ribu ringgit,
bulan2 dapat RM200K and above...
perghhhhh mmg tabik laaaaa...

am feeling so lucky to be in her group...
all should be sebab semuanya yang berada dalam group Hanis mmg so far semuanya
BERJAYA!!!!!

kalaupun ada yang tidak berjaya itu pastinya bukan sebab lain tapi sebab diri sendiri
yang tak mahu berjaya... kenapa nak blame other people kan.. patut ker????


suka tengok gambar nih...
inilah pemimpin2 yang dicanai oleh Hanis.. 
ya Allah beruntungnya kan.. inshaaAllah rezeki mmg ada di mana2 dan sudah pun dijanjikan 
oleh Allah SWT... tapi kalau kita tak tahu mana nak cari, mana nak mula...
tak jumpa jugak kan...

am not saying am good enough.. sebab proses belajar tuh berterusan...
kita takkan pandai kalau sekali jer belajar..
tapi kita akan pandai kalau kita belajar dan praktikkan apa yang kita belajar...



kalau handbagssss yang berwarna-warni nih antara faktor yang mendorong Hanis terus dan terus
bekerja keras dalam bis.. Iena yakin kita pun punya impian dan wish list untuk di penuhi...
tak salah kan sekali sekala penuhi impian kita.. kalau bukan kita siapa lagi...



so bersempena dengan 
PROMOSI PAKEJ LONDON DAN PARIS!!!!
REBATE RM150 UTK CASH BUYERS!!!!

iena nak ajak kawan2 dan semua yang membaca blog nih.. kalau rasa nak tambah pendapatan
(ikut korang sendiri nak berapa banyak pun) silalah contact iena..
tak susah pun, just set our appointment di mana2, then iena akan story2 the biz plan, the PB corsets etc
pastu boleh decide whether you're in or not...


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…