Skip to main content

Kenapa pakai Premium Beautiful???

 


KEBAIKAN PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN
PREMIUM BEAUTIFUL

-- Ia dapat membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik serta bentuk badan yang sihat dan seimbang.
-- Ia memberi kesan secara serta-merta di bahagian pinggang di mana ukuran badan anda akan berkurangan.
-- Ia dapat memperbaiki bentuk badan dengan membentuk payu dara yang mempesona, pinggang yang lebih ramping dan kontur pinggul yang lebih menarik.
-- Anda akan merasa kenyang walaupun hanya makan sedikit kerana pemakaian Premium Beautiful mengurangkan selera.





-- Pemakaian Premium Beautiful akan cepat mengurangkan berat badan melalui proses pemampatan dan perpeluhan.
-- Kuasa lateks merangsang urutan secara mikro ketika anda bergerak, dengan itu dapat membantu menurunkan ukuran badan anda.
--Ia menggalakkan pemulihan bentuk badan selepas bersalin kerana ia meningkatkan keanjalan badan.
-- Ia berupaya memperbetulkan postur dan memperbaiki kadar metabolisme.
-- Ia mengurangkan kesakitan bahagian pinggang dengan pembetulan kedudukan tulang belakang.
-- Kombinasi kebaikan tersebut memberi kesan yang luar biasa serta meningkatkan personaliti dan keyakinan diri.

 begitulah antara kebaikan pemakaian Premium Beautiful, dan sebab itu jugalah sesiapa yang pakai PB
mmg rasa ralat sangat kalau tak pakai...
nak tahu rasa macam mana boleh contact iena... free fitting... serius nih iena bagi pakai for free
(during consultation) just so that you all boleh rasa best ke tidak.. 
kalau rasa tak best takper... tapi kalau rasa best mesti korang terus nak sambar 1 set..

dan sebab itu jugalah ada yang beli set ke dua.. sebab mudah nak uruskan...
mmg PB senang basuh dan senang nak kering tapi kalau ada 2 set lagi senang kan...
hehe... 
nanti adalah pulak yang cakap... 
" satu set pun dah ribu ringgit, nak suh beli dua pulak"
ehhhh .... iena bukan suruh beli dua... tapi ramai customer yang pakai PB mmg dorang sendiri yang
nak amik second set... 

CDM Hanis pun antara testimoni hebat sebab berjaya lose weight dengan PB dan berjaya
dengan biz PB

CDM Kak Ana pun sama... Multimillionaire yang berjaya dengan PB



orang lelaki pun pakai jugak PB's waist nipper... tuk masalah buncit... 
sapa kata PB tuk orang perempuan jer...


enough said....

love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..