Skip to main content

Terlupa!!



takper2 meh nak ingatkan balik

 
Premium Beautiful promotion is backkkkkkkkkk!


sempena pakej ke LONDON DAN PARIS
company bagi cash rebates untuk PB buyerssss!

start dari RM200++ to RM4.5k!!

siapa2 yang beli PB corset skrg mmg untung sangat2!!!!!

untung duit + untung badan sbb dapat melawa dgn PB raye nanti, sure hot punya!! 
yerlah sapa yang tak mau kan melaram sakan masa bertandang ke rumah sanak saudara semua.. 
eh melalut cerita raya pulak.. puasa pun belum kan.. 
 
so what are you waiting for???
durian runtuh ke riba ker???

 
Confm tak menyesal kalau boleh dapat badan yang curvy macam ni! 
yes PB corset adalah pakaian dalam pembentukan  badan, so tunggu apa lagi kan!~=)




untuk yang ada problem berat badan terlampau kurus, mmg sangat disarankan 
PB corset jugak sbb dengan pemakaian yang konsisten ianya boleh membentuk 
badan anda jadi lebih curvy & menarik..


lagi 1, kalau beli PB corset ni skrg mmg xrugi 
sbb confirm2 boleh pakai seumur hidup.

1. Pakai untuk dapatkan shape masa bersanding

2. Pakai untuk conceive baby

3. Pakai untuk dapatkan balik body shape masa berpantang.. 
(PB akan mempercepatkan proses menurunkan berat badan dengan selamat)

4. Pakai untuk maintain bentuk badan & untuk kesihatan jugakkkk.

siapa tak nak cantik kan?

;)



for free PB Trial & Consultation do contact me ASAP
sempat lagi ni, Look ur best for this coming raya! xpayah nak diet rendang apa semua, 
makan je mana yang ada depan mata, for sure badan tetap maintain :D

love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…