Skip to main content

Terlupa!!



takper2 meh nak ingatkan balik

 
Premium Beautiful promotion is backkkkkkkkkk!


sempena pakej ke LONDON DAN PARIS
company bagi cash rebates untuk PB buyerssss!

start dari RM200++ to RM4.5k!!

siapa2 yang beli PB corset skrg mmg untung sangat2!!!!!

untung duit + untung badan sbb dapat melawa dgn PB raye nanti, sure hot punya!! 
yerlah sapa yang tak mau kan melaram sakan masa bertandang ke rumah sanak saudara semua.. 
eh melalut cerita raya pulak.. puasa pun belum kan.. 
 
so what are you waiting for???
durian runtuh ke riba ker???

 
Confm tak menyesal kalau boleh dapat badan yang curvy macam ni! 
yes PB corset adalah pakaian dalam pembentukan  badan, so tunggu apa lagi kan!~=)




untuk yang ada problem berat badan terlampau kurus, mmg sangat disarankan 
PB corset jugak sbb dengan pemakaian yang konsisten ianya boleh membentuk 
badan anda jadi lebih curvy & menarik..


lagi 1, kalau beli PB corset ni skrg mmg xrugi 
sbb confirm2 boleh pakai seumur hidup.

1. Pakai untuk dapatkan shape masa bersanding

2. Pakai untuk conceive baby

3. Pakai untuk dapatkan balik body shape masa berpantang.. 
(PB akan mempercepatkan proses menurunkan berat badan dengan selamat)

4. Pakai untuk maintain bentuk badan & untuk kesihatan jugakkkk.

siapa tak nak cantik kan?

;)



for free PB Trial & Consultation do contact me ASAP
sempat lagi ni, Look ur best for this coming raya! xpayah nak diet rendang apa semua, 
makan je mana yang ada depan mata, for sure badan tetap maintain :D

love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…