Skip to main content

1 Ramadhan....


 ok semua.. puasa tak harini???
soalan ???



hehe... alhamdulillah bertemu lagi dengan Ramadhan tahun ini.. inshaaAllah tahun nih sekali lagi
berpuasa pertama di umah mama... lagipun bebudak di asrama balik so takkan laaa kami nak tinggal di 
kuarters kan.. jadinya yesterday after school terus gerak balik Kulim..




singgah umah pak Ngah amik durian.. fuyooo sedapnya durian kat kampung kali nih..
menjadi pulak tuh buah2 dia.. cuma seperti tahun2 sebelumnya mmg susah nak luruh buah
kena kait di atas pokok... tapi isi mmg sedap... boleh jadi ala2 musang king di sebelah utara laaaa



tengok gambar buah jer... tak bley tengok gambar isi ok...


alhamdulillah pagi tadi bersahur dengan mama, adik n my family..
simple je menu kami... takpelah bersahur nih tak perlu laaa nak grand2 sgt


so apa aktiviti harini????

 


 for those yang nak tahu pasal Premium Beautiful corset,
the biznes,
how you can generate extra income for you and your loves one,
how you can add more to your savingssss,
how to win a free trip to London n Paris...

then just contact me... i'll show you the way
cause in this biz

TEAMWORK  IS EVERYTHING!!!!


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…