Skip to main content

1 Ramadhan....


 ok semua.. puasa tak harini???
soalan ???



hehe... alhamdulillah bertemu lagi dengan Ramadhan tahun ini.. inshaaAllah tahun nih sekali lagi
berpuasa pertama di umah mama... lagipun bebudak di asrama balik so takkan laaa kami nak tinggal di 
kuarters kan.. jadinya yesterday after school terus gerak balik Kulim..




singgah umah pak Ngah amik durian.. fuyooo sedapnya durian kat kampung kali nih..
menjadi pulak tuh buah2 dia.. cuma seperti tahun2 sebelumnya mmg susah nak luruh buah
kena kait di atas pokok... tapi isi mmg sedap... boleh jadi ala2 musang king di sebelah utara laaaa



tengok gambar buah jer... tak bley tengok gambar isi ok...


alhamdulillah pagi tadi bersahur dengan mama, adik n my family..
simple je menu kami... takpelah bersahur nih tak perlu laaa nak grand2 sgt


so apa aktiviti harini????

 


 for those yang nak tahu pasal Premium Beautiful corset,
the biznes,
how you can generate extra income for you and your loves one,
how you can add more to your savingssss,
how to win a free trip to London n Paris...

then just contact me... i'll show you the way
cause in this biz

TEAMWORK  IS EVERYTHING!!!!


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

World Cup

Yeay for Brazil...
http://www.astroawani.com/news/show/brazil-mara-ke-suku-akhir-penalti-hampakan-chile-38643

ok last night was the match.. mmg tak tengok pun sebab kat umah mama tadak astro
even tv 1 pun x clear so mmg depends on live updates di fb jer laa...
huhu..

earlier i had a someone updating me on the result
but then its too late so i've been getting updates from
fb page Trending World Cup..

haha ntah pape jer rasa sebab sebelum nih xder pun keinginan nak tgk cuma
tunggu result jer..

but i guess entering round 16... i need to make sure that i see Brazil in the list..
mmg nervous sgt sebab dah main sampai extra time pun still draw 1-1


and now they're in.. yeay!!!!

only 4 steps...

salam 

ada pesanan dari pihak penaja




to be healthy and beauty then u have to 




1. Eat healthy food




2. Workout regularly






3. A good night sleep and rest








then u will get your result as being a 




beauty with a healthy and figured body








cantekkkk n mantappppwhat else do u want if u have a body like her??

4. Wear your PB set





and with the help of this corsetu will definitely get those figure 8 jam seharisemudah itu saja..BADAN LEBIH CANTIK DAN LEBIH SIHAT
apa lagi yang ada mahukan

Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.