Skip to main content

Old skol!!!


Cantik x???

 

Ahad lepas, since km x blik Kulim so we decided to go to Wang Kelian.
Hajat di hati nk mkn lemang pulut itam dekat mak cik yg selalu kitaorg beli,
tapi sedey mak cik x niaga haritu.... tp dpt laaa few things for kids, MIL and us.
Km beli selimut, baju suar tuk Afi, then otw back (sblh M'sia)
km belikan all 3 beradik benda alah nih




semua dpt so mmg xkan berebut... 
then hubby nk beli tilam ( ala2 cam toto tuh), nak letak kat bilik dia di sekolah... 
but the price agak mahal di WK, so km gerak ke Padang Besar. 
Ok wpun iena duduk Perlis tp nk pergi Pdg Besar bukan blh selalu2 pun. 
Kena ada reason baru leh pergi. 


So off we go, manage to sambar hbag di atas (habuan nk pakai g sekolah) 
and another one for i dont know what. Tapi sbb d dtg so saja sonok2 nak beli. 
MIL n SIL pun beli sorg satu. Waktu nih hubby ada dn anak2 kat bazar bawah 
mencari tilam. Dan seperti yg dijangka, mmg harga lebih murah bbanding di WK.

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...