Skip to main content

Shopping....



hari ahad haritu bawak my bro and sis gi Queensbay Penang.. 
kebetulan my sis balik so kami plan to go for raya shopping laaaa kengkononnya..
well even though my main purpose is to get few more clothes for the lil one
and hubby pun dah niat nak belikan shoes for the kids.. so alang2
ajak ler sekali adik2 tuk bershopping..

tumpang ada rezeki lebih nih.. baik dikongsikan bersama adik2
korang pun boleh.. jom kita share pasal biz kita...
RM 4500 tau next month before raya..


eh melalut pasal lain pulak dah...
so kami gerak dari rumah around noon...
then terus ke QB... tempat pertama yang kami singgah adalah 

Mom's Care outlet

masuk dengan target mmg nak beli baju jer...
so mmg terus capai apa yang nak.. 
 


 but i guess mmg banyak romper laaa dari baju2 jenis butang2 nih...
nak carik yang butang2 depan nih ala2 cam susah sikit.. unless u go for outlet
cam Anakku, Kasih Ibu dsbnya..

tapi takperlah... manage to get 9 piece of long sleeve, short sleeve and shirts
nnti nak minta my sis belikan legging or tight di KL...

then while looking around.. i managed to sambar few more nursing bra...
rasa cam sedap pakai laaa pulak kan...
eventhough i know for sure i will pakai balik my 
PREMIUM BEAUTIFUL lepas bersalin nanti...

tapi i guess i just need to have few more nursing bra...

- owh yes even though u are breastfeeding u can definitely wear your Premium Beautiful..
haaa jgan ingat tak boleh ok... inshaaAllah from testimoni yang iena dapat
pakai PB masa bf boleh membantu menambahkan susu ibu..
that is good kan.. sapa yang taknak tambah susu ibu...



cth how to express milk when u are wearing your Premium Beautiful...

 so bila da abis di kedai baby nih...
we all jalan2 kuar masuk kedai itu dan ini...
sampai dekat FOS 
ingat nak sambar few more tops for the kids...


semua dapat sorang 1... si kakak (berdua) dapat baju, si baby pun dapat n si abg kecik dapat socks

hehe ingat nak beli lagi tapi memandangkan... Afi ngah meragam kat luar 
kedai dengan abahnya so i cut the shopping time short..
sebab pasnih nak kena gi carik kasut dorang pulak..
adik2 belum beli apa lagi...



 so ini total damage dari saya...
dari en hubby adalah 3 pasang kasut from PUMA for his kids..

untuk adik2 terchenta...
my bro i just bagi him some cash so that dia boleh beli apa yang dia nak...
kalau kita nak belikan takut tak kena taste...

and for my sister..


 few bawal scarves from Aidijuma collection...
gigih tuh ajak jugak en suami gi Sunway Carnival Mall sebab nak g tgk outlet AJ
dan alhamdulillah mungkin rezeki kami berdua
hehe... masa smp tuh tak ramai lagi orang..
so manage to belek2 a few scarf and then sambar beberapa lai
inner, bawal 3 tones, bawal 204 and bawal 205



mmg banyak yang dah out of stock.. colors pun tinggal tak banyak
tapi mujurlah kaler yang kami nak ada..
so there u go for my sister.. dapatlah something for raya


hehe.... alhamdulillah semua nih rezeki dari Allah...
aku yakin rezeki kalau di cari ada di mana2.. kita tak boleh tunggu rezeki datang pada kita
there is no such thing as you wait and you will get..
it should be

 YOUR LOOK FOR IT, WORK FOR IT AND GET IT..


and just to let u know
iena masih lagi on Promosi for products from Hai O

u can just go to this entry
to get the details...

 


 mmg sangat berbaloiii kalau grab the set now!!!
Mana dengan rebate lagi, free gifts lagi.... 
the lowest price laaa orang kata..

nak cantik tak susah tapi tak senang jugak..
u choose how...



love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...