Skip to main content

the truth of GLAM...


been wanting to post this quite a while tapi dek kerana kekangan itu dan ini
especially my laptop so now is the time..
maybe ramai yang dah baca nih from my leader's blog
CDM HANIS HAIZI
but still i want to share it with my readers..
here in my blog..


the story of SUCCESS!!! the story of GLAM!!!
.....................................................................................................................

It was just started with a DREAM. The DREAM Turned into REALITY!!
Because WE MAKE IT HAPPEN! 


Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders
hasilnya terciptalah GLG Team hari ini.


After 2 years Hanis berkecimpung dalam business Premium Beautiful,
maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group
 pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.


Click this entry


YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.


Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland
we are the ONLY team yang bawa BUS!!
Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!!


 Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight.
Dan total number of bus is 5!!



The bigger the BETTER!


2 flights!!!

Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique!
We like to step forward and move fast!


We are the NO. 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful
tidak dikenali lagi. And starting from me, the founder of Premium Beautiful *Top Agent
and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online!


Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :)
To all my GLG Team we have special topic on social media marketing,
how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan.
And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)


The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from
Green Leaders Group!! 


hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset,
Setting Efficient, and Goal Setting.

And Social media marketing also part of the knowledge that we share.
Especially on blogging and Facebook. Most of our team members
banyak back ground IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini.

masa ni buat POWER UP session

Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL
untuk serap aura leader!  Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama
menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!

Zon Selatan


Zon Pantai Timur

Be apart of our TEAM today!! 

Be in the Right Group! 

Choose GLAM!!

We will guide you to Succeed! 

013 533 8799
..............................................

just to let u know that we are serious about what we're doing...
ini bukan biz main2... kalau main2 tak boleh balik modal dalam masa 3 bulan..
i've experienced it.... dan trust me we're doing it in one TEAM
now this is your chance to do something worth it with your life...


love by
Azlina Majid

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…