Skip to main content

the truth of GLAM...


been wanting to post this quite a while tapi dek kerana kekangan itu dan ini
especially my laptop so now is the time..
maybe ramai yang dah baca nih from my leader's blog
CDM HANIS HAIZI
but still i want to share it with my readers..
here in my blog..


the story of SUCCESS!!! the story of GLAM!!!
.....................................................................................................................

It was just started with a DREAM. The DREAM Turned into REALITY!!
Because WE MAKE IT HAPPEN! 


Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders
hasilnya terciptalah GLG Team hari ini.


After 2 years Hanis berkecimpung dalam business Premium Beautiful,
maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group
 pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.


Click this entry


YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.


Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland
we are the ONLY team yang bawa BUS!!
Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!!


 Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight.
Dan total number of bus is 5!!



The bigger the BETTER!


2 flights!!!

Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique!
We like to step forward and move fast!


We are the NO. 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful
tidak dikenali lagi. And starting from me, the founder of Premium Beautiful *Top Agent
and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online!


Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :)
To all my GLG Team we have special topic on social media marketing,
how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan.
And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)


The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from
Green Leaders Group!! 


hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset,
Setting Efficient, and Goal Setting.

And Social media marketing also part of the knowledge that we share.
Especially on blogging and Facebook. Most of our team members
banyak back ground IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini.

masa ni buat POWER UP session

Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL
untuk serap aura leader!  Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama
menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!

Zon Selatan


Zon Pantai Timur

Be apart of our TEAM today!! 

Be in the Right Group! 

Choose GLAM!!

We will guide you to Succeed! 

013 533 8799
..............................................

just to let u know that we are serious about what we're doing...
ini bukan biz main2... kalau main2 tak boleh balik modal dalam masa 3 bulan..
i've experienced it.... dan trust me we're doing it in one TEAM
now this is your chance to do something worth it with your life...


love by
Azlina Majid

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…