Skip to main content

@ 31 st August


Pagi td sblm subuh or maybe earlier than that, mmg sakit sgt. Sakit pinggang and contraction pun agak kerap... Kiranya around 530am dq tjaga n mmg xleh tido da.

Mmg dlm kepala ingat harini dah nk bsalin... Tp dibiarkan aje smp lepas subuh, solat and then try tuk tido tp xleh. Sakit belakang makin kuat, contraction pun makin kerap... Around 7 terus mandi just to release the stress (nak tenangkan hati laaa kononnya)... Bgtau hubby about the pain but when he wanted to go to hosp i told him not yet...

So dia sambung tido and then my dad plak dtg tanya.. Adoiii aku nih bkn blh bila abah bertanya jer mesti sebak... Well i told him, mmg sakit tp ok jer lagi.... Lepas tuh si kecik hero plak bgn.. Adoiii rasa cam nak spent time dgn dia tp sbb sakit so layan gitu2 jer...

Around 8 something i decided to get some rest... Tido jap sblh Afi, tp an hour later da jg pulak sbb sakit... Hmm terus je bgn.. My mom plak tanya sakit ker... I told mom mmg sakit dr semlm... Dia da gabra, kata mama xkan nk bsalin dah??? Adoiii mama pulak susah hati... Huhu at 9 gerakkan hubby bgn, suh g mandi, uruskan Afi jap n then nak ajak g INS... So pas da siap2 Afi, bgtau the kids yg we are going for check up... Mujur dorg faham....

So off we go....

Published with Blogger-droid v2.0.8

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...