Skip to main content

@ 31 st August


Pagi td sblm subuh or maybe earlier than that, mmg sakit sgt. Sakit pinggang and contraction pun agak kerap... Kiranya around 530am dq tjaga n mmg xleh tido da.

Mmg dlm kepala ingat harini dah nk bsalin... Tp dibiarkan aje smp lepas subuh, solat and then try tuk tido tp xleh. Sakit belakang makin kuat, contraction pun makin kerap... Around 7 terus mandi just to release the stress (nak tenangkan hati laaa kononnya)... Bgtau hubby about the pain but when he wanted to go to hosp i told him not yet...

So dia sambung tido and then my dad plak dtg tanya.. Adoiii aku nih bkn blh bila abah bertanya jer mesti sebak... Well i told him, mmg sakit tp ok jer lagi.... Lepas tuh si kecik hero plak bgn.. Adoiii rasa cam nak spent time dgn dia tp sbb sakit so layan gitu2 jer...

Around 8 something i decided to get some rest... Tido jap sblh Afi, tp an hour later da jg pulak sbb sakit... Hmm terus je bgn.. My mom plak tanya sakit ker... I told mom mmg sakit dr semlm... Dia da gabra, kata mama xkan nk bsalin dah??? Adoiii mama pulak susah hati... Huhu at 9 gerakkan hubby bgn, suh g mandi, uruskan Afi jap n then nak ajak g INS... So pas da siap2 Afi, bgtau the kids yg we are going for check up... Mujur dorg faham....

So off we go....

Published with Blogger-droid v2.0.8

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…