Skip to main content

Macam mana amik Lactolite masa puasa???


salam semua.. harini nak share pasal Lactolite sikit.. 
alkisah ramai jugak yang nak pastikan 
even though makan banyak di bulan puasa tapi berat tetap maintain...
so that raya nanti idak ler.. berbadan baru..
hehe..

so ok here goes...
the tips is so easy.. 
tambah lagi easy kalau ada Premium Beautiful membantu



proses membakar lemak2 di dalam badan tuh
lagi senang le badan nak jadi solid molid gini


 ( eh nak tunjuk body ker nak tayang baju cantik nih)
- cantik pulak baju yang 2nd nih....

Penggunaan lacto-lite di bulan puasa. 
Ada dua cara :

PERTAMA  

boleh makan sebelum tidur . 
Tapi make sure ambil Lacto-lite 3 jam selepas your last meal . 
Contohnya, anda berhenti makan pada pukul 9 malam, 
maka ambil lah Lacto-lite pada pukul 12am...within 3 jam. 
this is to ensure that all the things that we eat can be processed and those
unwanted fat can be flush out by the help of Lactolite..
cubalah kalau tak caya...
esok pagi mmg berjumpa en T ler awal2 pagi...



KEDUA

ambil Lacto-lite semasa bangun sahur. 
Bangun je terus ambil Lacto-lite and then baru makan sahur :)
As EASY as A,B,C!!!.... 
Dengan pengambilan secara KONSISTEN dan BERDISPLIN
InsyaALLAH akan CEPAT dpt HASILNYA!....


bila amik lactolite sebelum sahur yakni sebelum makan apa2..
perut akan cepat rasa kenyang dan kita hanya makan apa yang perlu
hehe.. lagipun sahur takkan le melantak 2-3 pinggan nasi kan???


therefore, lagi senang laaa badan nak proses those unwanted fat
yang kita amik pada sebelah malamnya...
cuma kena pastikan minum air kosong bagi banyak..
sebab mmg satu cara nak lupuskan/buang segala toksin dan lemak2
dalam badan adalah dengan pengambilan air kosong...




last but not least pesanan dari pihak penaja...

JANGAN LUPA MAKAN MAKANAN YANG SIHAT DAN BERKHASIAT !!! 
KURANG KAN MANIS-MANIS,....MASIN-MASIN,.....

sebab kalau kita amik any diet regime pun tapi makan serupa tak ingat donia
tak menjadi jugak...

so the best way is eat healthy food, bukan tak boleh makan junk food
tapi make sure lepas tuh amik lactolite tuk buang all those unnecessary fats

LACTO-LITE DIIKTIRAF oleh FDA sebagai Generally Recognized as SAFE!

nak order ??
boleh jer...
satu box RM 150 for Ramadhan... free delivery..

pm me ok!!

love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…