Skip to main content

Macam mana amik Lactolite masa puasa???


salam semua.. harini nak share pasal Lactolite sikit.. 
alkisah ramai jugak yang nak pastikan 
even though makan banyak di bulan puasa tapi berat tetap maintain...
so that raya nanti idak ler.. berbadan baru..
hehe..

so ok here goes...
the tips is so easy.. 
tambah lagi easy kalau ada Premium Beautiful membantu



proses membakar lemak2 di dalam badan tuh
lagi senang le badan nak jadi solid molid gini


 ( eh nak tunjuk body ker nak tayang baju cantik nih)
- cantik pulak baju yang 2nd nih....

Penggunaan lacto-lite di bulan puasa. 
Ada dua cara :

PERTAMA  

boleh makan sebelum tidur . 
Tapi make sure ambil Lacto-lite 3 jam selepas your last meal . 
Contohnya, anda berhenti makan pada pukul 9 malam, 
maka ambil lah Lacto-lite pada pukul 12am...within 3 jam. 
this is to ensure that all the things that we eat can be processed and those
unwanted fat can be flush out by the help of Lactolite..
cubalah kalau tak caya...
esok pagi mmg berjumpa en T ler awal2 pagi...



KEDUA

ambil Lacto-lite semasa bangun sahur. 
Bangun je terus ambil Lacto-lite and then baru makan sahur :)
As EASY as A,B,C!!!.... 
Dengan pengambilan secara KONSISTEN dan BERDISPLIN
InsyaALLAH akan CEPAT dpt HASILNYA!....


bila amik lactolite sebelum sahur yakni sebelum makan apa2..
perut akan cepat rasa kenyang dan kita hanya makan apa yang perlu
hehe.. lagipun sahur takkan le melantak 2-3 pinggan nasi kan???


therefore, lagi senang laaa badan nak proses those unwanted fat
yang kita amik pada sebelah malamnya...
cuma kena pastikan minum air kosong bagi banyak..
sebab mmg satu cara nak lupuskan/buang segala toksin dan lemak2
dalam badan adalah dengan pengambilan air kosong...




last but not least pesanan dari pihak penaja...

JANGAN LUPA MAKAN MAKANAN YANG SIHAT DAN BERKHASIAT !!! 
KURANG KAN MANIS-MANIS,....MASIN-MASIN,.....

sebab kalau kita amik any diet regime pun tapi makan serupa tak ingat donia
tak menjadi jugak...

so the best way is eat healthy food, bukan tak boleh makan junk food
tapi make sure lepas tuh amik lactolite tuk buang all those unnecessary fats

LACTO-LITE DIIKTIRAF oleh FDA sebagai Generally Recognized as SAFE!

nak order ??
boleh jer...
satu box RM 150 for Ramadhan... free delivery..

pm me ok!!

love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…