Skip to main content

Macam mana amik Lactolite masa puasa???


salam semua.. harini nak share pasal Lactolite sikit.. 
alkisah ramai jugak yang nak pastikan 
even though makan banyak di bulan puasa tapi berat tetap maintain...
so that raya nanti idak ler.. berbadan baru..
hehe..

so ok here goes...
the tips is so easy.. 
tambah lagi easy kalau ada Premium Beautiful membantu



proses membakar lemak2 di dalam badan tuh
lagi senang le badan nak jadi solid molid gini


 ( eh nak tunjuk body ker nak tayang baju cantik nih)
- cantik pulak baju yang 2nd nih....

Penggunaan lacto-lite di bulan puasa. 
Ada dua cara :

PERTAMA  

boleh makan sebelum tidur . 
Tapi make sure ambil Lacto-lite 3 jam selepas your last meal . 
Contohnya, anda berhenti makan pada pukul 9 malam, 
maka ambil lah Lacto-lite pada pukul 12am...within 3 jam. 
this is to ensure that all the things that we eat can be processed and those
unwanted fat can be flush out by the help of Lactolite..
cubalah kalau tak caya...
esok pagi mmg berjumpa en T ler awal2 pagi...



KEDUA

ambil Lacto-lite semasa bangun sahur. 
Bangun je terus ambil Lacto-lite and then baru makan sahur :)
As EASY as A,B,C!!!.... 
Dengan pengambilan secara KONSISTEN dan BERDISPLIN
InsyaALLAH akan CEPAT dpt HASILNYA!....


bila amik lactolite sebelum sahur yakni sebelum makan apa2..
perut akan cepat rasa kenyang dan kita hanya makan apa yang perlu
hehe.. lagipun sahur takkan le melantak 2-3 pinggan nasi kan???


therefore, lagi senang laaa badan nak proses those unwanted fat
yang kita amik pada sebelah malamnya...
cuma kena pastikan minum air kosong bagi banyak..
sebab mmg satu cara nak lupuskan/buang segala toksin dan lemak2
dalam badan adalah dengan pengambilan air kosong...




last but not least pesanan dari pihak penaja...

JANGAN LUPA MAKAN MAKANAN YANG SIHAT DAN BERKHASIAT !!! 
KURANG KAN MANIS-MANIS,....MASIN-MASIN,.....

sebab kalau kita amik any diet regime pun tapi makan serupa tak ingat donia
tak menjadi jugak...

so the best way is eat healthy food, bukan tak boleh makan junk food
tapi make sure lepas tuh amik lactolite tuk buang all those unnecessary fats

LACTO-LITE DIIKTIRAF oleh FDA sebagai Generally Recognized as SAFE!

nak order ??
boleh jer...
satu box RM 150 for Ramadhan... free delivery..

pm me ok!!

love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 019 479 5730/ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...