Skip to main content

my Kids

salam semua harapnya sihatlah lepas2 raya nih..
almaklum makan sungguh2 sewaktu beraya kan..
yang dulu masa puasa boleh loose 3-4kg tup2 naik pulak dah..


hehe... takper pasnih puasa balik nooo
puasa 6 kan bagus sambil2 dpat pahala sunat..
takpun boleh cuba amik Lactolite and Premium Beautiful... cause as far as i can tell you
they really do wonders...

today just nak share something about the kids laaa
pictures taken ages ago... rasanya before puasa lagi..

hi i'm Afi Arrayyan

i'm having A&W with my sisters...
This is my sister Aleeya Annisa

and this is my sister Aleeya Adriana


melayan karenah budak2 di tempat makan kadang2 mmg penat
tapi puas sebab dapat bagi dorang makan2 kat luar..
wpun kadang tuh puas jugak ler bertekak itu ini kan..
tapi i will do everything for them..


selagi ada daya dan upaya kita usahakan lah yang terbaik buat anak2..
kerana merekalah yang bakal menjaga kita kelak..
takkan nak harapkan orang lain kan...
i really hope and pray that my kids will love me and their dad
sampai bila2... huhu emo pulak dah


yummy...  mujur kat Kulim sekarang da ada A&W...
hubby suka sangatlah dengan rutbir nih..
tambah sedap sebab tambah ice cream aka float kan..
terbaek...




nak cuba just buzz me ok

love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…