Skip to main content

OC?? How Premium Beautiful can help?



Assalamualaikum... 

Hari ni kita cerita sikit pasal  
OC aka Ovarian Cyst

 
Have U ever heard about it? 
Sebenarnya Ovarian Cyst ni bukanlah sejenis penyakit 
 

Ovarian cysts are small fluid-filled sacs that develop in a woman's ovaries. Most cysts are harmless, but some may cause problems such as rupture, bleeding, or pain. Moreover, surgery may be required in certain situations to remove the cyst(s). It is important to understand the function of the ovaries and how these cysts may form.

dan sesiapa yang mempunyai Cyst di sekitar ovarinya 
tak semestinya perlu melakukan pembedahan 
sebab ia boleh mengecut... Ingat! tak semestinya perlu dibedah ok... 
Tapi still kena dapatkan khidmat nasihat doktor jugak... 
Kalau saiz dah terlalu besar atau cyst tu dah bertukar sifat menjadi cancer, 
mungkin perlu dibedah. 
Walau bagaimana pun risikoia berulang tetap akan ada 
sama ada di tempat yang sama atau di tempat ovari sebelah satu lagi...


      more pictures here

huhu takut jugak kan.. yerlah sebab kita bukannya nampak apa yang sedang
berlaku di dalam badan kita... 
 
my friend detect cyst lepas pakai PB..
before this tak tahu pun.. and alhamdulillah lepas detect
terus doctor buat operation and now masih follow up
sebab yerlah ada case yang cyst tu jadi balik..
 
even my mom pun masa bleeding (puasa 2/3 thn lepas)
doctor suspect cyst tapi alhamdulillah hasil pemeriksaan its nothing serius..
tapi dari apa yang iena tahu semua masalah berkenaan dalaman kita orang perempuan 
nih dapat detect once kita pakai Premium Beautiful...
 am saying this because iena mmg nak share benda yang baik dengan korang semua..

takkan dah sampai saat akhir baru nak kalut kan..
at least biarlah kita dapt tahu dari awal...

 back to the main issue
 
Siapa yang berisiko untuk mendapat ovari cyst?

Setiap wanita mesti akan ada sekurang-kurangnya satu cyst 
dalam ovarinya sepanjang hidup 
tapi kebanyakannya cyst biasa dan tak merbahaya

Dengan mengamalkan pemakaian Premium Beautiful Corset 
InsyaAllah masalah Ovarian Cyst ni dapat diselesaikan.

Kenapa???

Sebab Premium Beautiful mengandungi FIR (Far Infrared Ray) yang boleh berfungsi untuk:

  1. Membersihkan darah drpd toksik dan menukar darah berasid kepada darah beralkali lemah
  2. Merangsang sel-sel yg lemah/xaktif untuk meningkatkn kadar metabolisma 
  3. Membaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf anatomi   
  4. Menstabilkn fungsi organ organ dalam badan

Paling penting, FIR mempunyai sifat anti kanser..


the following are some testimonies from those yang pernah
or have experience with PB and Ovarian Cyst...

Apa kata mereka?

 
 


now everything is up to you to decide, my task is just sharing with you the good
thing u can get by wearing Premium Beautiful...

if you can save thousands of RM by being able to detect problems within you
than it is good right... 

so far mmg dah ramai yang iena tahu berpuas hati sebab dapat detect
masalah lebih awal... ada yang tak perlu undergo any surgery sebab
alhamdulillah PB membantu mengecutkan saiz cyst tersebut.. 
dont ask me how PB works !!!!! but you can simply ask me to come and 
let u try out the corset.....

 - some info credit to kak Linda Majid (my sideline)
and also google


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…