Skip to main content

OC?? How Premium Beautiful can help?



Assalamualaikum... 

Hari ni kita cerita sikit pasal  
OC aka Ovarian Cyst

 
Have U ever heard about it? 
Sebenarnya Ovarian Cyst ni bukanlah sejenis penyakit 
 

Ovarian cysts are small fluid-filled sacs that develop in a woman's ovaries. Most cysts are harmless, but some may cause problems such as rupture, bleeding, or pain. Moreover, surgery may be required in certain situations to remove the cyst(s). It is important to understand the function of the ovaries and how these cysts may form.

dan sesiapa yang mempunyai Cyst di sekitar ovarinya 
tak semestinya perlu melakukan pembedahan 
sebab ia boleh mengecut... Ingat! tak semestinya perlu dibedah ok... 
Tapi still kena dapatkan khidmat nasihat doktor jugak... 
Kalau saiz dah terlalu besar atau cyst tu dah bertukar sifat menjadi cancer, 
mungkin perlu dibedah. 
Walau bagaimana pun risikoia berulang tetap akan ada 
sama ada di tempat yang sama atau di tempat ovari sebelah satu lagi...


      more pictures here

huhu takut jugak kan.. yerlah sebab kita bukannya nampak apa yang sedang
berlaku di dalam badan kita... 
 
my friend detect cyst lepas pakai PB..
before this tak tahu pun.. and alhamdulillah lepas detect
terus doctor buat operation and now masih follow up
sebab yerlah ada case yang cyst tu jadi balik..
 
even my mom pun masa bleeding (puasa 2/3 thn lepas)
doctor suspect cyst tapi alhamdulillah hasil pemeriksaan its nothing serius..
tapi dari apa yang iena tahu semua masalah berkenaan dalaman kita orang perempuan 
nih dapat detect once kita pakai Premium Beautiful...
 am saying this because iena mmg nak share benda yang baik dengan korang semua..

takkan dah sampai saat akhir baru nak kalut kan..
at least biarlah kita dapt tahu dari awal...

 back to the main issue
 
Siapa yang berisiko untuk mendapat ovari cyst?

Setiap wanita mesti akan ada sekurang-kurangnya satu cyst 
dalam ovarinya sepanjang hidup 
tapi kebanyakannya cyst biasa dan tak merbahaya

Dengan mengamalkan pemakaian Premium Beautiful Corset 
InsyaAllah masalah Ovarian Cyst ni dapat diselesaikan.

Kenapa???

Sebab Premium Beautiful mengandungi FIR (Far Infrared Ray) yang boleh berfungsi untuk:

  1. Membersihkan darah drpd toksik dan menukar darah berasid kepada darah beralkali lemah
  2. Merangsang sel-sel yg lemah/xaktif untuk meningkatkn kadar metabolisma 
  3. Membaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf anatomi   
  4. Menstabilkn fungsi organ organ dalam badan

Paling penting, FIR mempunyai sifat anti kanser..


the following are some testimonies from those yang pernah
or have experience with PB and Ovarian Cyst...

Apa kata mereka?

 
 


now everything is up to you to decide, my task is just sharing with you the good
thing u can get by wearing Premium Beautiful...

if you can save thousands of RM by being able to detect problems within you
than it is good right... 

so far mmg dah ramai yang iena tahu berpuas hati sebab dapat detect
masalah lebih awal... ada yang tak perlu undergo any surgery sebab
alhamdulillah PB membantu mengecutkan saiz cyst tersebut.. 
dont ask me how PB works !!!!! but you can simply ask me to come and 
let u try out the corset.....

 - some info credit to kak Linda Majid (my sideline)
and also google


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..