Skip to main content

Hoyyyeeehhhh






an update.... air dah ada around 7pm td... adoiii kelam kabut sungguh
MIL pun elok2 time tuh jugak smp tuk mandikan Aisyah..
i know its quite late tp apa leh buat air xdak and iena pun 
belum ada condifen nak mandikan baby...

as for me, haaa sekali mandi lmbt jugak...
mmg x bagus dlm oantang mandi dah nk malam nih... sejuk badan
but i need to take my shower or else aku leh mengelupur mlm sbb
badan rs x selesa... lgpun Aisyah asik dengan iena jer the whole day...
ngempeng org kata (yeke)...
kalau blh x mau berenggang lgsg... so anither reason knp mandi lewat..

twin pun mandi lewat jugak... huhu air yg ada mmg budget tuk kegunaan yg 
lbh penting aka toilet... yg lain blh tunggu
da byk kali juga jd gini when hubby is not around... adoii mmg mendtgkan stress
tp apa blh buat kan... bukan kerja kita bab2 air nih..

hubby called petang td informed us that air hanya akan ada
esok pagi... haaa sudah (waktu itu lah) tp mujur jugak air dtg lebih awal
dr apa yg hubby maklumkan...




hmm... camner yer cerita confinement iena.... well nothing special
cuma now bila da rs kuat skit mcm2 benda nak buat... tp one thing
yg x blh tahan adalah last night tak boleh tido sbb bdn gatal2... and i know
mesti pasal i ate something... huhu
bgtau MIL pg td and she told me maybe ikan kering yg dia goreng kot..
iena da mati2 ingat pasal makan ayam... tp mak ckp bukan...
so harini xdak lagi ikan masin tuh.... nantilah iena story pasal berpantang
which remind me citer pasal bersalin aritu pun belum abis....
hehe... sejak dua menjak nih jadi ralit di facebook
mengadap group sekolah lama... baca balik post and comments dorang...
kira menghiburkan hati jugak laaa... xderlah bosan waktu berpantang...



oklah nak rest dulu.. inshaaAllah esok sambung lagi...
x sabar nak tunggu Isnin, hubby n Afi balik dr Seremban...
miss my lil boy

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…