Skip to main content

sakit sakit





salam semua... 
semlm rasanya cam tido main2 jer boleh gitu...
alkisah earlier that day iena da mula rasa sakit kat dinding mulut bah dalam sblh kanan
huh details... ingatkan sakit gigi geraham bongsu
tp x sbb sakit dkt bah hujung dalam mulut... huhu.. 
itu satu hal, then maybe sbb sakit tuh terus sangkut dgn headache plak...
 
 
 
 
 
so its two in one...
wpun x kuat tp bertarik rambut jugak laaa iena smlm

thats not it... at the same time i think i had bengkak susu jugak..
cumanya its not the whole B... seem like ada certain area jer yg keras n sakit...
 
 
 
 

 


 
 

 
tried to pump, tuam dgn bantal panas, even i bfeed Aisyah pun sblh yg sakit jer
tp until now still rasa sakit tuh... huhu jgnlaaa something serius...
try urut2 kat kwsan yg rs sakit tuh... tp maybe sbb i dont know the right way
huhu smp skrg dok rasa lagi...

dek kerana situasi di atas so at 530 am, both me n Aisyah terus bjaga
pump smbl bfeed Aisyah... dgn harapan agar ianya akan reda..
 
 
 
 
sakit kepala da ilang.. so now iena masih ada 2 sakit nih..
hmm... lepas kul 8 barulah both of us dpt tdo...
Aisyah mmg gitu... selagi x pg selagi tuh dia dok celik mata...
mlm bukan mau jerap tidonya...
mujurlah mommy cuti 5 bln... hopefully pasnih her sleeping routine akan berubah

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..