Skip to main content

susah ke nak support saya







risau sbb berat Ameera Aisyah x naik eventhough ini da masuk
hari ke 20....
i only bfeed her... tolong jgn minta sy add fm to her sbb sy yakin
sy mampu bg susu ibu selama mungkin utk baby saya...
 





sy tahu bila jadi gini mesti ada yg ckp, baby xnaik berat bdn sbb mkn x cukup laa,
susu mak dia x cukup dsb....
adoiii even hubby pun dok hint2 ke hala nk top up fm...
kenapalah xnak support sy nak susukan baby dgn susu ibu!!

dua tiga kali dok sebut baby still kecik, sian dekat baby...
haaa yerlah kat mak dia x sian kan.... 
nak patah pinggang nih mencari the best position tuk feed Aisyah...
because i want to give her the best of me...
 
 
 

i only want others to support me... so far thanks to few yg
keep giving me advice and the support i need..
especially mommies di KIM (carik dlm FB)
yg byk share info on bfeeding... yerlah even i hv 3 kids before this
tp ilmu bkaitan susu ibu x byk... until now everytime sy confuse pasal
something sy akan buka group KIM, search internet dsbnya...
 
 
TOLONGLAAAA ALL I WANT IS FOR YOU TO SUPPORT ME!!!


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...