Skip to main content

Biozone Food Purifier



We are what we eat!!


Pernah dgr x perumpamaan ini, mesti pernah kan
tp apa respons anda berkenaannya??

Kesihatan kita bergantung byk kpd faktor pemakanan kita kan..
Elok yg kita mkn eloklah hasilnya - bdn sihat, otak cergas....
Tp pernahkah kita benar2 ambil tahu dgn apa yg kita mkn??





Masyarakat kini sememangnya amat berhat2 dlm memilih
apa yg akan mereka mkn. Justeru itu kita lihat kini pelbagai
produk pemakanan yg sihat berada d pasaran - organik cthnya.
Kita tegar memilih yg fresh2 saja bila di pasar, pasaraya dsbnya.
Namun hakikat sebenar bahawa penggunaan racun serangga, antibiotik
dan bahan2 pengawet dlm produk mknan tidak dpt disangkal. Kita
tahu kesan pgunaan bhn2 ini ke atas mknan kita namun kita hny
sekadar mampu membersih dgn harapan agar bhn2 ini dpt disingkirkan.



Mencuci menggunakan air garam adlh salah satu kaedah membersih
yg kita rasa sudah cukup utk mknan kita namun ini tidak semestinya
menjamin bahawa mknan kita adalah bersih dan selamat utk jangka
masa panjang.


Kini dgn adanya Biozone Food Purifier yg bertindak menyingkirkan
sehingga 99% kuman, bakteria dan bahan2 berbahaya kita tidak perlu
risau dgn mknan yg di ambil d rumah... Telah terbukti secara klinikal
bahawa ianya mampu menyingkirkan bahan2 pencemar sekaligus
dapat memelihara  makanan...





buih2 yg terhasil dr proses pembersihan mengandungi jaringan
lemak (berwarna kuning keperangan) serta bhn2 asing seperti pengawet,
antibiotik, pewarna dsbnya...

Dapatkan satu Biozone Food Purifier utk keluarga anda. Ini jauh lbh
berbaloi dr wang yg akan dikeluarkan bg menampung kos perubatan akibat
sakit kelak!!!


Iena
013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…