Skip to main content

Biozone Food Purifier



We are what we eat!!


Pernah dgr x perumpamaan ini, mesti pernah kan
tp apa respons anda berkenaannya??

Kesihatan kita bergantung byk kpd faktor pemakanan kita kan..
Elok yg kita mkn eloklah hasilnya - bdn sihat, otak cergas....
Tp pernahkah kita benar2 ambil tahu dgn apa yg kita mkn??





Masyarakat kini sememangnya amat berhat2 dlm memilih
apa yg akan mereka mkn. Justeru itu kita lihat kini pelbagai
produk pemakanan yg sihat berada d pasaran - organik cthnya.
Kita tegar memilih yg fresh2 saja bila di pasar, pasaraya dsbnya.
Namun hakikat sebenar bahawa penggunaan racun serangga, antibiotik
dan bahan2 pengawet dlm produk mknan tidak dpt disangkal. Kita
tahu kesan pgunaan bhn2 ini ke atas mknan kita namun kita hny
sekadar mampu membersih dgn harapan agar bhn2 ini dpt disingkirkan.



Mencuci menggunakan air garam adlh salah satu kaedah membersih
yg kita rasa sudah cukup utk mknan kita namun ini tidak semestinya
menjamin bahawa mknan kita adalah bersih dan selamat utk jangka
masa panjang.


Kini dgn adanya Biozone Food Purifier yg bertindak menyingkirkan
sehingga 99% kuman, bakteria dan bahan2 berbahaya kita tidak perlu
risau dgn mknan yg di ambil d rumah... Telah terbukti secara klinikal
bahawa ianya mampu menyingkirkan bahan2 pencemar sekaligus
dapat memelihara  makanan...





buih2 yg terhasil dr proses pembersihan mengandungi jaringan
lemak (berwarna kuning keperangan) serta bhn2 asing seperti pengawet,
antibiotik, pewarna dsbnya...

Dapatkan satu Biozone Food Purifier utk keluarga anda. Ini jauh lbh
berbaloi dr wang yg akan dikeluarkan bg menampung kos perubatan akibat
sakit kelak!!!


Iena
013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…