Skip to main content

70 : 30




salam.. wah agak lama x berupdate
sian blog nih kan... 

so what to tell u all yer
now am at my mom.. lepaking here before ke umah abah inshaaAllah esok
td my bro yg g amik d Perlis...
kat sini hujan so sejuk je tp kat sana panas... huhu
apapun syukur alhamdulillah... itu semua ketentuan Illahi

hmmm
Aisyah is sleeping so dptlaa layan blog jap
kalau dia jg jgn haraplaa nak dpt menaip bagai gini...
setakat FB n Insta jer blh lepas, blog walking blhlaaa
ditambah plak dgn Afi pun yg skrg mcm menjadi2 perangainya
adoiii x terkawal kalau sorang2... 
 
haaa just nak inform
for Nov - Dec nih iena buat promosi for PB buyers yg membeli dgn iena
introduce new buyers and u are entitled a free gifts from iena
sbb u all da pakai PB n da rasai kehebatannya so why not share the 
benefitsss of PB to others and let me know
for cash/credit card buyers of coz ad few free gifts for u too
mmg da byk sgt kebaikan guna Premium Beautiful nih
x kira tua muda, lelaki perempuan, dah kahwin or belum
benefits for all
 
antaranya :
 
- membentuk badan dengan kaedah selamat (no pills, strict diet)
- mengurangkan masalah keputihan, fibroid, sakit belakang, migrain, senggugut
- membantu golongan wanita yg ingin hamil
- membantu mengesan penyakit spt kanser 
 
dan lain2....
 
lain org lain keperluannya, tp dengan Premium Beautiful nih
boleh cover 70% kesihatan dan 30% utk kecantikan kita...
 







 
nak free trial or consultation blh contact iena
013 533 8799/ 019 479 5730
inz8799@yahoo.com
 
 
 



Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…