Skip to main content

70 : 30




salam.. wah agak lama x berupdate
sian blog nih kan... 

so what to tell u all yer
now am at my mom.. lepaking here before ke umah abah inshaaAllah esok
td my bro yg g amik d Perlis...
kat sini hujan so sejuk je tp kat sana panas... huhu
apapun syukur alhamdulillah... itu semua ketentuan Illahi

hmmm
Aisyah is sleeping so dptlaa layan blog jap
kalau dia jg jgn haraplaa nak dpt menaip bagai gini...
setakat FB n Insta jer blh lepas, blog walking blhlaaa
ditambah plak dgn Afi pun yg skrg mcm menjadi2 perangainya
adoiii x terkawal kalau sorang2... 
 
haaa just nak inform
for Nov - Dec nih iena buat promosi for PB buyers yg membeli dgn iena
introduce new buyers and u are entitled a free gifts from iena
sbb u all da pakai PB n da rasai kehebatannya so why not share the 
benefitsss of PB to others and let me know
for cash/credit card buyers of coz ad few free gifts for u too
mmg da byk sgt kebaikan guna Premium Beautiful nih
x kira tua muda, lelaki perempuan, dah kahwin or belum
benefits for all
 
antaranya :
 
- membentuk badan dengan kaedah selamat (no pills, strict diet)
- mengurangkan masalah keputihan, fibroid, sakit belakang, migrain, senggugut
- membantu golongan wanita yg ingin hamil
- membantu mengesan penyakit spt kanser 
 
dan lain2....
 
lain org lain keperluannya, tp dengan Premium Beautiful nih
boleh cover 70% kesihatan dan 30% utk kecantikan kita...
 







 
nak free trial or consultation blh contact iena
013 533 8799/ 019 479 5730
inz8799@yahoo.com
 
 
 



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..