Skip to main content

GLAM Edisi Oktober



its started with the 
GLG - Green Leaders Group
then expanded to 
GLAM
-
Green Leaders Academy Malaysia

and the mastermind behind the success of the group
is of coz non other than 

our



so officially in October (if i'm not mistaken)
our GLC had introduced something new to the floor

100G 
- given to business partner for achieving sales of 100Grand = 100k = 100,000 sales in a month


everybody is capable of achieving this becoz
in GLG we're doing it in group aka TEAMWORK!!!



and this is our latest CDM in Green Leaders Group
CDM Syukran and CDM Adibah
sapa  kata lelaki x boleh buat biznes Premium Beautiful??




In order to succeed, 
your desire for success should be greater than your fear of failure.
- Bill Cosby



and the latest event for GLG


wow!!!!
last year masa iena attend the same seminar rasanya x seramai nih
but now u can see how GLG has grown up..

Di GLAM konsep kami sangat mudah dan semuanya di bantu oleh leaders
kami ada

  • sesi personal coaching
  • classes (weekly)
  • New Distributors Orientation 
  • Exclusive Business Meeting and also
  • seminars...

semuanya untuk memberikan ilmu sebanyak mungkin dari yang pakar
(Together Everyone Achieve More).



"Cabaran dan Halangan itu perkara biasa dalam meniti kejayaan.What more if you want to be extra ordinary from "normal" people kan? Kita kena buat perkara2 orang biasa tak sanggup buat. :)
Kurangkan mengeluh, banyakkan berfikir dan bertindak!"
- CDM Hanis Haizi

nak berjaya ada caranya.. sama juga kalau kita nak gagal...
kita yang kena pilih bukan orang lain...
 kalau sudah diberi peluang untuk berjaya dan berubah ke arah yang lebih baik
kenapa perlu menoleh ke belakang dan melihat kegagalan orang lain..


Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…