Skip to main content

GLAM Edisi Oktober



its started with the 
GLG - Green Leaders Group
then expanded to 
GLAM
-
Green Leaders Academy Malaysia

and the mastermind behind the success of the group
is of coz non other than 

our



so officially in October (if i'm not mistaken)
our GLC had introduced something new to the floor

100G 
- given to business partner for achieving sales of 100Grand = 100k = 100,000 sales in a month


everybody is capable of achieving this becoz
in GLG we're doing it in group aka TEAMWORK!!!



and this is our latest CDM in Green Leaders Group
CDM Syukran and CDM Adibah
sapa  kata lelaki x boleh buat biznes Premium Beautiful??




In order to succeed, 
your desire for success should be greater than your fear of failure.
- Bill Cosby



and the latest event for GLG


wow!!!!
last year masa iena attend the same seminar rasanya x seramai nih
but now u can see how GLG has grown up..

Di GLAM konsep kami sangat mudah dan semuanya di bantu oleh leaders
kami ada

  • sesi personal coaching
  • classes (weekly)
  • New Distributors Orientation 
  • Exclusive Business Meeting and also
  • seminars...

semuanya untuk memberikan ilmu sebanyak mungkin dari yang pakar
(Together Everyone Achieve More).



"Cabaran dan Halangan itu perkara biasa dalam meniti kejayaan.What more if you want to be extra ordinary from "normal" people kan? Kita kena buat perkara2 orang biasa tak sanggup buat. :)
Kurangkan mengeluh, banyakkan berfikir dan bertindak!"
- CDM Hanis Haizi

nak berjaya ada caranya.. sama juga kalau kita nak gagal...
kita yang kena pilih bukan orang lain...
 kalau sudah diberi peluang untuk berjaya dan berubah ke arah yang lebih baik
kenapa perlu menoleh ke belakang dan melihat kegagalan orang lain..


Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..