Skip to main content

GLAM Edisi Oktober



its started with the 
GLG - Green Leaders Group
then expanded to 
GLAM
-
Green Leaders Academy Malaysia

and the mastermind behind the success of the group
is of coz non other than 

our



so officially in October (if i'm not mistaken)
our GLC had introduced something new to the floor

100G 
- given to business partner for achieving sales of 100Grand = 100k = 100,000 sales in a month


everybody is capable of achieving this becoz
in GLG we're doing it in group aka TEAMWORK!!!



and this is our latest CDM in Green Leaders Group
CDM Syukran and CDM Adibah
sapa  kata lelaki x boleh buat biznes Premium Beautiful??




In order to succeed, 
your desire for success should be greater than your fear of failure.
- Bill Cosby



and the latest event for GLG


wow!!!!
last year masa iena attend the same seminar rasanya x seramai nih
but now u can see how GLG has grown up..

Di GLAM konsep kami sangat mudah dan semuanya di bantu oleh leaders
kami ada

  • sesi personal coaching
  • classes (weekly)
  • New Distributors Orientation 
  • Exclusive Business Meeting and also
  • seminars...

semuanya untuk memberikan ilmu sebanyak mungkin dari yang pakar
(Together Everyone Achieve More).



"Cabaran dan Halangan itu perkara biasa dalam meniti kejayaan.What more if you want to be extra ordinary from "normal" people kan? Kita kena buat perkara2 orang biasa tak sanggup buat. :)
Kurangkan mengeluh, banyakkan berfikir dan bertindak!"
- CDM Hanis Haizi

nak berjaya ada caranya.. sama juga kalau kita nak gagal...
kita yang kena pilih bukan orang lain...
 kalau sudah diberi peluang untuk berjaya dan berubah ke arah yang lebih baik
kenapa perlu menoleh ke belakang dan melihat kegagalan orang lain..


Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...