Skip to main content

12 12 12



enjoying the 12 12 12 i guess..
hehe.. tgk dari semalam lagi status di fb dah bermula dengan 121212..
yerlah sesuatu yang jarang berlaku kan.. hehe

as usual arini kat rumah.. dah mula buat kerja2 sekolah.. sebab meeting dah start
yesterday jer dekat 3 jam meeting. baru meeting ajk time table
huhu tak senang oooo nak buat...

pasni on 26 meeting lagi.. hehe.. suka.. suka..

harini closed sorang lagi ahli baru dalam group biz iena..
alhamdulillah semuanya bermula dengan keberanian..
kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya..

jgn takut soal modal.. kami tak pernah kata perlu bermula dengan puluhan ribu ringgit
semuanya terserah pada anda sebenarnya..
kalau pandai dan rajin buat modal RM50 pun boleh hasilkan pulangan besar

for those yang masih lagi dok pikir2 nak beli ke idak Premium Beautiful




please bare in mind.. bahawasanya promosi rebate RM150 akan berakhir 31 12 2012
mungkin ada yang akan kata alah RM 150 jer.. 
tapi kalau di timang2 duit banyak tuh dah lepas banyak benda
kalau ibu2 pasti lepas dah susu dan diapers anak
kalau ada anak nak masuk sekolah duit banyak tuh dah lepas dah 
barang kelengkap sekolah...








and the list goes on...
so boleh fikirkan sendiri..
Biznes Premium Beautiful ni inshaaAllah ada sampai bila2 selagi ada orang yang 
bergelar wanita... 
so why wait.. kalau boleh buat sekarang buat apa nak tunggu sampai 
orang lain dah buat n berjaya dulu baru kita nak buat...
kenapa kita taknak tentukan kejayaan kita sendiri dan asyik nak ikut orang..




love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799 / 019 479 5730

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..