Skip to main content

12 12 12



enjoying the 12 12 12 i guess..
hehe.. tgk dari semalam lagi status di fb dah bermula dengan 121212..
yerlah sesuatu yang jarang berlaku kan.. hehe

as usual arini kat rumah.. dah mula buat kerja2 sekolah.. sebab meeting dah start
yesterday jer dekat 3 jam meeting. baru meeting ajk time table
huhu tak senang oooo nak buat...

pasni on 26 meeting lagi.. hehe.. suka.. suka..

harini closed sorang lagi ahli baru dalam group biz iena..
alhamdulillah semuanya bermula dengan keberanian..
kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya..

jgn takut soal modal.. kami tak pernah kata perlu bermula dengan puluhan ribu ringgit
semuanya terserah pada anda sebenarnya..
kalau pandai dan rajin buat modal RM50 pun boleh hasilkan pulangan besar

for those yang masih lagi dok pikir2 nak beli ke idak Premium Beautiful




please bare in mind.. bahawasanya promosi rebate RM150 akan berakhir 31 12 2012
mungkin ada yang akan kata alah RM 150 jer.. 
tapi kalau di timang2 duit banyak tuh dah lepas banyak benda
kalau ibu2 pasti lepas dah susu dan diapers anak
kalau ada anak nak masuk sekolah duit banyak tuh dah lepas dah 
barang kelengkap sekolah...








and the list goes on...
so boleh fikirkan sendiri..
Biznes Premium Beautiful ni inshaaAllah ada sampai bila2 selagi ada orang yang 
bergelar wanita... 
so why wait.. kalau boleh buat sekarang buat apa nak tunggu sampai 
orang lain dah buat n berjaya dulu baru kita nak buat...
kenapa kita taknak tentukan kejayaan kita sendiri dan asyik nak ikut orang..




love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799 / 019 479 5730

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...