Skip to main content

20 tahun sudah




salam semua..
pada yang belum tahu.. Hai O sudah pun 20 tahun bertapak di Malaysia.. 
perghhh lama kan.. YES!!!!
ini secara tidak langsung membuktikan bahawa syarikat kami mmg 
bertapak kukuh dan hebat di Malaysia..
syarikat yang tersenarai dalam Bursa Saham Malaysia setanding syarikat2 lain yang 
GAH dan besar di Malaysia... memenangi pelbagai anugerah dari dalam
dan luar negara..  

sambutan ke 20 ulangtahun syarikat telah diadakan di Stadium Melawati Shah Alam
dengan lebih kurang 10 ribu usahawan baru dan lama dari seluruh negara
membanjiri stadium untuk meraikan

CDM2 hebat yang lahir dalam tahun 2012


 GREEN LEADERS GROUP 
turut membariskan 6 CDM baru dalam tahun 2012..
Hebat bukan!!! Dan lebih menerujakan adalah leader iena turut diraikan
CDM NURFAZIHA

Unfortunately this year iena tak dapat join the big event.. Tapi dapat tengok 
gambar2 dari fbook dan instagram preparation dan event pun dah membuatkan diri
sangat terujua., Apatah lagi dapat berada di sana kan..


GLAM's mastermind


imagine kalau semua biz partners under GLG datang.,
pasti tak muat gambar...
YUP!!! GLG semakin berkembang dari hari ke sehari..
kalau tak amik peluang sekarang mmg tersangatlah rugi
sebab just imagine join sekarang dapat RM4500...
tapi kalau join lepas nih.. haaa
hanya dapat RM3000 jerlah... so apa kata anda??



the latest edition with CDM Maisarah n CDM Salha

persembahan dari dua suara hebat Dayang Nurfaizah dan Shila Hamzah
Pasti best kan...







Rasa cam x best jer sebab x dapat join.. 
InshaaAllah next year will definitely join for Diamond Nite and also MUT
harus usahakan agar matlamat Diamond tercapai..

Rebut peluang berjaya dengan GLAM sekarang
Contact iena at 019 479 5730 atau inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..