Skip to main content

20 tahun sudah




salam semua..
pada yang belum tahu.. Hai O sudah pun 20 tahun bertapak di Malaysia.. 
perghhh lama kan.. YES!!!!
ini secara tidak langsung membuktikan bahawa syarikat kami mmg 
bertapak kukuh dan hebat di Malaysia..
syarikat yang tersenarai dalam Bursa Saham Malaysia setanding syarikat2 lain yang 
GAH dan besar di Malaysia... memenangi pelbagai anugerah dari dalam
dan luar negara..  

sambutan ke 20 ulangtahun syarikat telah diadakan di Stadium Melawati Shah Alam
dengan lebih kurang 10 ribu usahawan baru dan lama dari seluruh negara
membanjiri stadium untuk meraikan

CDM2 hebat yang lahir dalam tahun 2012


 GREEN LEADERS GROUP 
turut membariskan 6 CDM baru dalam tahun 2012..
Hebat bukan!!! Dan lebih menerujakan adalah leader iena turut diraikan
CDM NURFAZIHA

Unfortunately this year iena tak dapat join the big event.. Tapi dapat tengok 
gambar2 dari fbook dan instagram preparation dan event pun dah membuatkan diri
sangat terujua., Apatah lagi dapat berada di sana kan..


GLAM's mastermind


imagine kalau semua biz partners under GLG datang.,
pasti tak muat gambar...
YUP!!! GLG semakin berkembang dari hari ke sehari..
kalau tak amik peluang sekarang mmg tersangatlah rugi
sebab just imagine join sekarang dapat RM4500...
tapi kalau join lepas nih.. haaa
hanya dapat RM3000 jerlah... so apa kata anda??



the latest edition with CDM Maisarah n CDM Salha

persembahan dari dua suara hebat Dayang Nurfaizah dan Shila Hamzah
Pasti best kan...







Rasa cam x best jer sebab x dapat join.. 
InshaaAllah next year will definitely join for Diamond Nite and also MUT
harus usahakan agar matlamat Diamond tercapai..

Rebut peluang berjaya dengan GLAM sekarang
Contact iena at 019 479 5730 atau inz8799@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…