Skip to main content

facebook...



salam semua..
one thing i like about facebook adalah konsep share yang dibenarkan
dalam aplikasi tersebut... 
and i learn alot from all those shared pictures yang ada kat situ
thanks alot pada orang2 yang sudi share all those
information, motivation and also those cute pictures

rasanya kalau nak carik sendiri mungkin tidaklah serajin itu
tapi dengan facebook.. alhamdulillah ada perkara2 yang dapat 
dipelajari dan yg dah lupa dapat ingat balik semula




 a good info kan.. berkenaan dengan apa yang perlu kita makan untuk sihat




 lets live life being stressless....




i dont know why but i really like this one..
tu pasal siap letak kat header lagi
peringatan buat diri sendiri agar tidak mengutamakan dunia
kerana tiada satu pun yang akan kekal abadi
 


this one pun suka and i put it as my fb cover photo
kalau orang lain suka letak pic diri and family sendiri
tapi kalinih iena nak letak something yang boleh mengingatkan diri
akan agar lebih mensyukuri nikmat dan pemberianNya





 overall selain dari dapat kenalan baru dan jumpa balik kenalan lama
get connected to each other
iena rasa facebook nih ada banyak lagi kebaikan lain
dan satu yang iena suka sangat adalah konsep sharing 
kerana kadang2 kita lupa dan alhamdulillah dengan info2 sebegini
sekurang2nya kita diingatkan semula.. 

selain tuh ramai juga guna media sosial nih untuk berniaga..
its GOOD!!!!
keep it up.. cumanya berniagalah dengan jujur.. 
berkongsilah kebaikan dan perkenalkan produk anda dengan baik
jgn ada muslihat lain..

......................................

last but not least.. janganlah berfacebooking sampai lupa diri ok
hehe....
peringatan untuk diri sendiri dan orang lain jugak..


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…