Skip to main content

facebook...



salam semua..
one thing i like about facebook adalah konsep share yang dibenarkan
dalam aplikasi tersebut... 
and i learn alot from all those shared pictures yang ada kat situ
thanks alot pada orang2 yang sudi share all those
information, motivation and also those cute pictures

rasanya kalau nak carik sendiri mungkin tidaklah serajin itu
tapi dengan facebook.. alhamdulillah ada perkara2 yang dapat 
dipelajari dan yg dah lupa dapat ingat balik semula




 a good info kan.. berkenaan dengan apa yang perlu kita makan untuk sihat




 lets live life being stressless....




i dont know why but i really like this one..
tu pasal siap letak kat header lagi
peringatan buat diri sendiri agar tidak mengutamakan dunia
kerana tiada satu pun yang akan kekal abadi
 


this one pun suka and i put it as my fb cover photo
kalau orang lain suka letak pic diri and family sendiri
tapi kalinih iena nak letak something yang boleh mengingatkan diri
akan agar lebih mensyukuri nikmat dan pemberianNya





 overall selain dari dapat kenalan baru dan jumpa balik kenalan lama
get connected to each other
iena rasa facebook nih ada banyak lagi kebaikan lain
dan satu yang iena suka sangat adalah konsep sharing 
kerana kadang2 kita lupa dan alhamdulillah dengan info2 sebegini
sekurang2nya kita diingatkan semula.. 

selain tuh ramai juga guna media sosial nih untuk berniaga..
its GOOD!!!!
keep it up.. cumanya berniagalah dengan jujur.. 
berkongsilah kebaikan dan perkenalkan produk anda dengan baik
jgn ada muslihat lain..

......................................

last but not least.. janganlah berfacebooking sampai lupa diri ok
hehe....
peringatan untuk diri sendiri dan orang lain jugak..


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...