Skip to main content

facebook...



salam semua..
one thing i like about facebook adalah konsep share yang dibenarkan
dalam aplikasi tersebut... 
and i learn alot from all those shared pictures yang ada kat situ
thanks alot pada orang2 yang sudi share all those
information, motivation and also those cute pictures

rasanya kalau nak carik sendiri mungkin tidaklah serajin itu
tapi dengan facebook.. alhamdulillah ada perkara2 yang dapat 
dipelajari dan yg dah lupa dapat ingat balik semula




 a good info kan.. berkenaan dengan apa yang perlu kita makan untuk sihat




 lets live life being stressless....




i dont know why but i really like this one..
tu pasal siap letak kat header lagi
peringatan buat diri sendiri agar tidak mengutamakan dunia
kerana tiada satu pun yang akan kekal abadi
 


this one pun suka and i put it as my fb cover photo
kalau orang lain suka letak pic diri and family sendiri
tapi kalinih iena nak letak something yang boleh mengingatkan diri
akan agar lebih mensyukuri nikmat dan pemberianNya





 overall selain dari dapat kenalan baru dan jumpa balik kenalan lama
get connected to each other
iena rasa facebook nih ada banyak lagi kebaikan lain
dan satu yang iena suka sangat adalah konsep sharing 
kerana kadang2 kita lupa dan alhamdulillah dengan info2 sebegini
sekurang2nya kita diingatkan semula.. 

selain tuh ramai juga guna media sosial nih untuk berniaga..
its GOOD!!!!
keep it up.. cumanya berniagalah dengan jujur.. 
berkongsilah kebaikan dan perkenalkan produk anda dengan baik
jgn ada muslihat lain..

......................................

last but not least.. janganlah berfacebooking sampai lupa diri ok
hehe....
peringatan untuk diri sendiri dan orang lain jugak..


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..