Skip to main content

Short Bra from Hai O...


mungkin ada yang menganggap entry or tajuk entry agak sensitip
tapi tujuan iena cuma nak berkongsi pengetahuan yang diperoleh
dari biznes yang iena buat aka Biznes Premium Beautiful

ok produk kami bukan hanya 3 piece pakaian dalam seperti yang sedia maklum
tapi kami juga punyai pelbagai produk lain dan salah satu daripadanya adalah

this gorgeous SHORT BRA



pakaian dalam yang mempunyai teknologi yang sama seperti Premium Beautiful
lebih sesuai dipakai pada waktu2 yang mana anda tidak memerlukan full set
aka waktu malam misalnya...

so kenapa perlu tukar dari bra biasa kepada Premium Beautiful Short Bra








Health issues:

* Back pain

* Bad posture

* Shoulder pain

* Neck pain, possibly leading to headaches

* Breast pain during exercise

* Skin abrasions around the breast area

* Failure of the lymph nodes to drain properly – definitely the most worrying health issue! 
(due to the bra being too small in the cup)



Second, aesthetic issues:

* Four-boob effect (not classy at all, ladies)

* Skin falling out under the arms

* Drooping/ sagging boobs

* No-waist syndrome (courtesy of No.3 above), 
which makes the torso look bigger than it actually is.



Your clothes end up not being as flattering as they are supposed to be,
which ruins the lines and silhouette of the outfit.







more info side effects if wearing the wrong bra!!



Shapeless Form
If you wear an ill-fitting bra, you will not have the sleek, elegant look that you want. Instead, your whole form will look shapeless and unattractive. An ill-fitting bra will also draw unnecessary attention to the bust area.



Scarred Breast


Wearing the wrong bra size can cause scarring underneath or on each side of the breasts, which is not immediately noticeable. But over time, a bra that is far too tight will end up creating a scarring effect, where the bra has dug into the flesh.




Inadequate Support

Large breasted women often have a battle on their hands to find bras that fit well and provide them with the correct amount of support for their shape. All too often, many large breasted women opt for a smaller size bra, which might look more attractive than a "granny bra", but a smaller size will actually cause more problems than it solves. A bra that fits properly should not ride up at the back; nor should bra straps dig into the shoulders, leaving behind red marks. An ill-fitting bra will not provide enough coverage for the breasts. If your breasts are spilling out of your bra from all angles, then you are wearing the wrong size bra.



Bad Posture

Women who wear the wrong size bra often have problems maintaining correct posture. This can lead to slouching rather than sitting and standing upright, as well as unexplained back and neck pain.

The best solution to wearing the wrong bra size is to visit a department store and have yourself measured, not once every few years, but every single time that you go shopping for a new bra. The reason for this is that a woman's bust size will change throughout her life due to hormonal reasons, pregnancy, weight loss and other factors. Wearing the wrong bra size can cause health problems, but allowing yourself to be measured each time you go bra shopping will ensure that you buy the correct bra size. This will eliminate the health problems that can occur while wearing the wrong bra size.




ITS TIME FOR YOU TO GET MEASURED AND BUY THE RIGHT BRA!!!


SPECIAL PROMO ON PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRA









Normal Price : RM480-530



Promo Price : RM400-450



cash / credit card only!





selingan


silap hari bulan.. dek kerana memakai bra yang silap alih2 jadi gini.. hehe.. mahu ker???

nak dapatkan short bra anda!! boleh contact

Azlina Majid
inz8799@yahoo.com / 019 479 5730


Comments

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. I leave a response whenever I especially enjoy a post on a website or if I have
    something to valuable to contribute to the conversation.
    Usually it's a result of the passion communicated in the article I looked at. And on this article "Good vs Bad Bra.. Yes, Bra!!!". I was moved enough to drop a thought ;-) I do have some questions for you if it's okay.
    Could it be just me or do some of the remarks
    come across as if they are left by brain dead visitors?

    :-P And, if you are writing at other social sites,
    I'd like to follow you. Could you make a list the complete urls of your public sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

    Here is my website ... Home Business Owner

    ReplyDelete
  3. Hi anonymous... thanks for liking and leaving a comment here..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…