Skip to main content

KAP Penang




salam semua... waaa lama jugak x update nih..
actually baru abis kursus 4 days kat Penang...
membantu unit TMK siapkan modul for KAP 2013


Alhamdulillah da setel... seronok dpt jumpa kawan2
and dpt knowledge baru kat sana..
sempat jugak ke Bukit Bendera n Kebun Bungah






tempat yg sememangnya x pergi bila kami ke Penang (dgn family)
so it was nice...

pengalaman jugak wat stok susu tuk Aisyah... sbb mmg every 2-3 hours 
mesti bengkak... yor lahhh kalau kat umah mengempeng
tiba kat sana xdak haaa amik kau... kalau x pump mau demam!!!


makan durian masa tengah2 sibuk siapkan kerja
tetiba sorang participant nih ckap jom turun makan durian.
haha.. kalut semua turun makan.. mmg terbaiklaaa...
ropanya dia ada kebun buah di Penang so thats why.. boleh kata setiap hari jugak
dia dok ajak makan


dapat merasa pasembor, kerang bakar kat Padang Kota..


hehe...melihat senario di mana berpusu2 orang kedai dtg
each table tuk amik order... sampai kami x tau nak order ngan sapa
walaupun duduk hotel yg sungguh mendukacitakan

tp semua tuh di cover balik dgn pengalaman yg best
Tq to Mr Driver (nama dirahsiakan) yg sudi angkut bwk g jalan2..
Lin ngan Boss pun thanks yer..

enjoy the course n trips....



gambar masa day 1 course kat Grand Continental Penang



nih apa kes banyak benar gambar aku nih..
adoiiii

 

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..