Skip to main content

The best solution...




nak kahwin??
nak pastikan anda look gorgeous pada hari persandingan


biar pakai baju terletak cantik
dan tidak ada yang mencacatkan penampilan anda
pada hari gembira anda..

atau

anda punya masalah untuk mendapatkan zuriat..
wpun rezeki Allah yang tentukan






tapi kita boleh usahakan yang terbaik kan





atau
mungkin juga anda sering mempunyai masalah sakit belakang



working 8-5 menghadap komputer 
duduk lama2 dengan postur badan yang tidak betul mmg boleh
menyebabkan sakit belakang kan..




kalau anda punya salah satu dari masalah di atas
mungkin boleh cuba

PREMIUM BEAUTIFUL

salah satu solusi kepada permasalah di atas yang tidak
memudaratkan anda.. sebaliknya memberi kesan yang pasti
membuatkan anda tersenyum lebar...


Sebaik sahaja anda menyarungkan korset pembentukan badan Premium Beautiful sebagai 'shapewear  (korset pelangsingan perapi atau pinggang dan korset pelangsing), ianya akan bertindak mengurangkan dan membentuk badan anda secara semulajadi tanpa mengira apa yang anda lakukan. Anda boleh duduk di sofa anda menonton TV atau makan malam di restoran kesukaan anda, dengan pembentuk badan Premium Beautiful, anda akan kehilangan berat badan yang berlebihan dan lemak perut secara semulajadi dalam masa yang singkat.

inginkan PREMIUM BEAUTIFUL

boleh hubungi iena... kerana promosi rebat tinggal hanya beberapa hari saja lagi
banyak untungnya di pihak anda bila membeli PB pada masa promosi ini


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…