Skip to main content

The best solution...




nak kahwin??
nak pastikan anda look gorgeous pada hari persandingan


biar pakai baju terletak cantik
dan tidak ada yang mencacatkan penampilan anda
pada hari gembira anda..

atau

anda punya masalah untuk mendapatkan zuriat..
wpun rezeki Allah yang tentukan






tapi kita boleh usahakan yang terbaik kan





atau
mungkin juga anda sering mempunyai masalah sakit belakang



working 8-5 menghadap komputer 
duduk lama2 dengan postur badan yang tidak betul mmg boleh
menyebabkan sakit belakang kan..




kalau anda punya salah satu dari masalah di atas
mungkin boleh cuba

PREMIUM BEAUTIFUL

salah satu solusi kepada permasalah di atas yang tidak
memudaratkan anda.. sebaliknya memberi kesan yang pasti
membuatkan anda tersenyum lebar...


Sebaik sahaja anda menyarungkan korset pembentukan badan Premium Beautiful sebagai 'shapewear  (korset pelangsingan perapi atau pinggang dan korset pelangsing), ianya akan bertindak mengurangkan dan membentuk badan anda secara semulajadi tanpa mengira apa yang anda lakukan. Anda boleh duduk di sofa anda menonton TV atau makan malam di restoran kesukaan anda, dengan pembentuk badan Premium Beautiful, anda akan kehilangan berat badan yang berlebihan dan lemak perut secara semulajadi dalam masa yang singkat.

inginkan PREMIUM BEAUTIFUL

boleh hubungi iena... kerana promosi rebat tinggal hanya beberapa hari saja lagi
banyak untungnya di pihak anda bila membeli PB pada masa promosi ini


love by
Azlina Majid
inz8799@yahoo.com @ 013 533 8799

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...