Skip to main content

SUPRISE!!!




it was a good one by Hn actually..

well just for the record.. sejak dua menjak nih 
mmg agak emo dn kesibukan Hn.. his been so busy
smp aku rasa cam dilupakan 
dia pun punya sibuk cam ala2 kuar masuk hotel jer umah nih..
huhu sedey ok... 
wpun aku tau dia x kemana pun... dok training bebudak rugby
kat padang tapi sgtlah terasa tau...

well nak dijadikan cerita last friday....
mmg aku balik lmbt skit sbb Sabtu kan Mesy PIBG
so ada kerja nak kena siapkan... 

da inform kata akan balik lmbt dan beli mknan siap2
lgpun Afi masih d sekolah.. so xderlah risau sgt
 
 
so balik smp umah mmg Hn xdak laaa sbb solat Jumaat kan..
letak beg then terus masuk bilik.. 
pelik sbb Hn padang aircond n lampu bilik..
 
then terus pandang atas katil...
 
 
 
 
 
 
huwaaaa nak nangis rasa...
speechless!!!
Ya Allah he surely is full of suprise...
 
 
i love the rose, the note and of coz the white box...
 
 

 
 
 
 
never dreamt of having an iphone...
and this was definitely a SHOCK!!!!!

 

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…