Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

Course lagi

In sha Allah 1-4 nih ada course d Penang. Hopefully will actively participate like usual.. Bukan per sebab until today batuk masih blum ilang.. Lama sungguh kalinih..

Mudah2an Aisyah ok sepjg iena bkursus.. Nak tggal dgn MIL, Aisyah asyik meragam jer masa kami try tggal Khamis lepas.. Smpkan org call tanya bila nak amik n bgtau x blh buat kerja sbb Aisyah xmau duduk. Oklah mungkin dia x biasa.. So last2 hv to call babysitter Aisyah minta tlg... Syukur dia blh n mahu tlg jgkan..

Mlm laaa pulak problemnya.. Aisyah even dgn his dad pun agak x berapa.. Dah suruh husband spent more time ngan Aisyah (supaya Aisyah akan rapat dgn abahnya) but hmm blh suruh jerlah... Kang budak kecik tuh nangis dibaginya jugak dekat maknya... Huhu serius nih sgt risau.. Smp blh kuar statement suh bawak baby g kursus so mmg iena agak sentap laaa.. Kalau blh bwk mmg nak jer iena bwk sbb senang x yah susahkan sesapa tp kalau bwk sapa yg nak jg plak??

Sejak dpt surat hr khamis aritu smplaaa today mmg serabut me…

Demam campak

Sian afi...

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Blogger

Yeay...
Sekarang susah betul nak update blog. Asik update fb n ig jer... Rindu nak berblog.. So google2 iphone and jumpa app Blogger. Wallah now i can blog.. Wpun x sama mcm guna laptop tp blh laaa

Me

Doing my thing..

Work

This boy.. He hs no color pencil so i lend him mine... He was so excited looking at it

Workspace

Love it

wedding...

salam semua... now am at my mom's... esok ada wedding di kampung.. my cousin and my aunt punya kenduri wallahhhh bestnya... its been a while tidak berkenduri nih.. how i wish to be there being busy preparing this and that

tapi apakan daya dek kerana masalah kesihatan diri sendiri dan anak so i have to say NO to it.. x best pulak bila ada di sana nanti orang sibuk2 buat kerja kita  duduk di satu sudut menjaga diri sendiri dan anak yang tidak sihat.. so i choose to be at home.. lagipun si kecik dah tido masa dalam perjalanan ke sini


pic nih dari adikku yang berada di kampung kemarin semasa upacara akad nikah (khamis).. sedey sebab x dapat join jugak yerlah jumaat still sekolah kan.. so xkan nak ponteng plak..
kalau nak diikutkan sabtu pagi masih lagi perlu berada di sekolah sebab ada My Beautiful School punya projek.. gotong royong perdana satu Perlis katanya.. tapi alhamdulillah wpun pada awalnya GB suh jugak datang sekejap akhirnya dia izinkan jugak aku tidak hadir ke sekolah eso…

demam

sejak dua menjak nih blog rasa cam terabai plak.. lagi senang di instagram dan facebook.. hehe.. penangan teknologi...


well mlm nih x berapa nak blh tido lagi sbb memantau temp Afi.. mlm td tetiba tgk mata dia berair dan merah.. n bdn da mula panas... ptg td ok jer.. hm nak buat mcm mana kan dah perancanganNya begitu pas maghrib tuh letak towel basah n ice pack kat kepala tp nmpk cam x surut jugak.. and start nmpk cam dia menggigil.. so td around 940 terus keluar bwk anak2 dgn harapan sempat ke klinik... tp x sempat...nak singgah beli ubat di 7E ramai plak mat2 motor  melepak kat situ.. aku dahle berlima jer dgn anak2.. Hn kan xdak p KL ada kursus... mujur gak pastu adik iparku aku tlg belikan ubat.. Hn laa yg call bgtau dia.. so now both Afi dgn aisyah da tido.. harapnya esok Afi da sihat...