Skip to main content

Course lagi

In sha Allah 1-4 nih ada course d Penang. Hopefully will actively participate like usual.. Bukan per sebab until today batuk masih blum ilang.. Lama sungguh kalinih..

Mudah2an Aisyah ok sepjg iena bkursus.. Nak tggal dgn MIL, Aisyah asyik meragam jer masa kami try tggal Khamis lepas.. Smpkan org call tanya bila nak amik n bgtau x blh buat kerja sbb Aisyah xmau duduk. Oklah mungkin dia x biasa.. So last2 hv to call babysitter Aisyah minta tlg... Syukur dia blh n mahu tlg jgkan..

Mlm laaa pulak problemnya.. Aisyah even dgn his dad pun agak x berapa.. Dah suruh husband spent more time ngan Aisyah (supaya Aisyah akan rapat dgn abahnya) but hmm blh suruh jerlah... Kang budak kecik tuh nangis dibaginya jugak dekat maknya... Huhu serius nih sgt risau.. Smp blh kuar statement suh bawak baby g kursus so mmg iena agak sentap laaa.. Kalau blh bwk mmg nak jer iena bwk sbb senang x yah susahkan sesapa tp kalau bwk sapa yg nak jg plak??

Sejak dpt surat hr khamis aritu smplaaa today mmg serabut memikirkan hal nih.. Apa blh buat kan.. Hmm just pray to Allah semoga Dia permudahkan segalanya.. I'm just a worried mom bukannya da isu besar pun...

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...