Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

Perfect 365

Rasanya apps yg satu nih sungguh best amd sempoii. Yg x cantik pun blh jadi model aihhh..

Haha i tried it once.. Nih gmbr masa course di Penang baru2 nih..



Quote

Short Bra from Hai O...

mungkin ada yang menganggap entry or tajuk entry agak sensitip tapi tujuan iena cuma nak berkongsi pengetahuan yang diperoleh dari biznes yang iena buat aka Biznes Premium Beautiful
ok produk kami bukan hanya 3 piece pakaian dalam seperti yang sedia maklum tapi kami juga punyai pelbagai produk lain dan salah satu daripadanya adalah
this gorgeous SHORT BRA


pakaian dalam yang mempunyai teknologi yang sama seperti Premium Beautiful
lebih sesuai dipakai pada waktu2 yang mana anda tidak memerlukan full set
aka waktu malam misalnya...

so kenapa perlu tukar dari bra biasa kepada Premium Beautiful Short Bra








Health issues:
* Back pain
* Bad posture
* Shoulder pain
* Neck pain, possibly leading to headaches
* Breast pain during exercise
* Skin abrasions around the breast area
* Failure of the lymph nodes to drain properly – definitely the most worrying health issue!  (due to the bra being too small in the cup)


Second, aesthetic issues:
* Four-boob effect (not classy at all, ladies)
* Skin falling out under th…

Cenderahati PBS

Let the shuttle fly...

Lepas jer kursus di Penang, berkampung pulak di Dewan Badminton Kangar.. Sempena dengan MSSPs yg berlamgsung dr 23-30/4/2013...

Sekolah kami jd penganjur. Pengalaman baru. Tugas Iena pun senang jer. Jd jurugambar... So amik gambar jerlah...











Kursus... Penang!!! Cek mai lagi...

Kali ini di Hydro Magestic Hotel Batu Feringhi, Penang habaq maiiii.

I love the hotel - my first impression. And i do. Mmg cantik esp the lobby. Esok Iena letak gambar lobby.. Food pun ok... Bilik hotel pun best...









Kelam kelibut..

Waaa esok ke Penang lagi.. Kali nih taklimat PBS... Smp Monday.. Kids??? Will be at their grandma's. Hn pum akan gerak ke KL dgn my brother esok.

Mujur td sempat g amik ubat for Aisyah.. Paed yg kami jumpa ckp mmg jangkitan kuman sbb Aisyah garu campak kat kepala so luka tu terbuka n kuman pun menyerang.. Tp lucky for us sbb dtg awal and ianya belum bernanah. Dpt 1 botol antibiotik jer...

Balik umah mmg flat so tdo dgn Aisyah. Rupanya Annisa plak demam (rasanya campak).. Adoiii mmg penat.. 1 mth dah campak nih bersambung lepas sorg, sorg kena... Esok Hn will be busy sbb Raja Perlis nak stg ke kolej... Maybe x semat laaa nak bwk Annisa for check up.. unless he is willing to sacrifice not attending the ceremony ( jgn haraplaaa). So mmg agak kelam kabut... Esok noon dah nak btolak g Penang, so celah mana nak angkut dia g check nih..





Kejap jer

Harini amik cuti sehari lagi. X sampai hati nak hntr Aisyah to MIL.. And now she is still sleeping. Lama sungguh rasanya dr before 12 until now. Sejak kena campak nih jarang dia tido selama nih.. Selalunya every half an hour or kalau terkejut bunyi bising or even sometime bila iena bgn dr katil pun dia da boleh jaga.. But not today

Feeling a bit better i guess.. So tomorrow in sha Allah i'll be back at school. I suggested Hn to take a leave tomorrow tuk jaga Aisyah but u know x semua daddy sanggup tunggu kan.. Maybe dia akan hantar g umah mak jer nanti... Xnak hantar g bs lagi sbb ada sorg lagi baby kat situ..

Owh yeah hv u heard about this sabuncerahketiak aka marine essence from Hai O.. Ramai dah yg dok bercakap2 pasal sabun nih yg dpt mencerahkan celah2 peha dan ketiak. And also mengurangkan kesan parut!!! Wow!! Harus try utk Afi n Aisyah... Hot selling product nih. Kat stokis semedang jer abis.. Its RM 105/box and ada 3 ketul sabun dlm tuh.. Kalau nak try just let me know eh



Her turn..

Rasanya mcm baru jer buat entry pasal Afi demam campak and now its Aisyah's turn plak... Sian sgt tgk kulit baby dipenuhi bintik2 merah. Ada besar ada kecik... Paling byk dekat bahagian leher n punggung. Mungkin sbb tempat tuh kan tertutup n berlipat (mungkin jerlah).

Hn mmg da trauma dgn demam campak nih. Yerlah he had the worst case ever masa kami semua kena demam campak in 2003.. So bila anak2 kena demam dia laa yg paling semak.

Now tgh tdokan Aisyah.. X jerap tido si kecik nih since 330am. Sometime she even refused to be breastfeed.. X sedap mulut kot kan.. Tp kalau bf mmg dia tdo lah.. Mmg smlm pun panas badan dia plus campak pun makin keluar..

Get well soon my dear. On her 7th month old kena campak n demam...

Of Me

Entry nih saja jer nak post few pics of me during the 4 days course..











Beach

The view from our room corridor