Skip to main content

Good things

Akan berkusus lagi...

Kalinih in shaa Allah di Langkawi pulak. Sambungan LINUS 2.0 pulak... Honestnya a bit nervous sbb guru2 yg akan attend mostly guru2 yg dah lama mengajar so ilmu dorg mmg lebih dr iena...

Tp amanah yg diberi perlu disampaikan sebaik mungkin... Hopefully will manage.. As far as i know, ada gak yg merasakan kursus ini menganggu perjalanan tugas memandangkan dateline pelaksanaan LINUS 2.0 adalah pada 27/5... Dan kami ambil masa 4 hari utk kursus pendedahan.. Perancangan ini bukan iena yg buat kerana kami juga 'yang menurut perintah'...

I prefer going to courses to gain knowledge drpd pergi sekadar bwk bdn menjadi pendengar dan balik ke sekolah benda tuh x berjalan... Thats why rasanya kalinih maybe kami akan bykkan hands on... Yerlah kdg2 di sekolah guru mengeluh x punya masa utk sediakan bahan bantu mengajar, so hopefully masa yg ada nih dpt dimanfaatkan sebaiknya...

Ok. Hn pun xdak sbb pergi bwk budak rugby ke Penang.. Ahad baru balik dan Ahad iena dah nak ke Langkawi.. Hari rabu laaa baru leh jumpa. Apa blh buat masing2 sibuk..



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…