Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

Works at school

fuhhh  berlambak kerja dek kerana orang dari Kementerian and Jemaah Nazir  nak turun SKTT
tapi tak larat laa nak hadap kerja2 tuh jer.. nak rehat jap.. tadi pun dah nak terlelap jap mengadap buku budak.. huhu...
now tengah tunggu anak2 abis kelas KAFA kejap lagi nak solat zuhur.. balik nak singgah Arau jap..

Lepak

Alhamdulillah dah 4 hari berpuasa... Right now tgh babysit all 6 kids kat umah sbb semua yg lain g terawih.. Sejak ada anak2 kecik nih nak terawih either buat sendiri d rumah or kena harapkan bantuan org lain tuk tgkkan dorg.. Nak bwk g solat sekali idaklaaa... X mau mengganggu orang lain
Now masih d kulim.. Harini byk sungguh mkn. Mama buatkan pulut dgn serawa durian, sambal ikan bilis, nurul plak buat gulai ayam dgn rebung.. Me!!! Tolong2 jerlah... Hn dgn adik2 ke bazar Ramadhan td.. Bertambah buah tembikai, murtabak and Domino's Pizza utk anak2 buah yg berpuasa.. Byk sgt benda mkn... Huhu.. 
Esok dah nak balik Arau.. In shaa Allah mudah2an dipermudahkan perjalanan kami.. EMCC yg bwk balik sini adik ipar nak bwk balik S'gor.. Balik sana nanti sambung jual EMCC lagi... Produk hai O pun still jalan.. Sesapa nak order apa2 let me know..
Di sudahi dgn gmbr Aisyah membelek brg2 d rumah tok


The boys melayan gadget masing2, and my girls 
Tgh layan GI Joe..

Ramadhan 2013

salam Ramadhan al Mubarak buat semua pembaca in shaa Allah mudah2an Ramadhan kali ini lebih baik dari yg sebelumnya.



maaf andai ada salah dan silap

My Restaurant Story

What is this??


Haha... Nmpk sgt x dak kerja nak buat... Ada kerja tp nak isi form murid linus, adoilaaa sgtlaaa x menarik.. So rest my mind dgn main game.. Tgk game nih dlm tablet the kids, mcm best so try laa
And now.... Asyik nak mengadap jer. Huhu masalah.... 
Note : rasanya rata2 cikgu memilih main game gini tuk reduce stress and keletihan  dgn kerja2 di sekolah.. If I may say, zaman cikgu2 dulu adalah sgt berbeza dgn sekarang...