Skip to main content

Lepak






Alhamdulillah dah 4 hari berpuasa... Right now tgh babysit all 6 kids kat umah sbb semua yg lain g terawih.. Sejak ada anak2 kecik nih nak terawih either buat sendiri d rumah or kena harapkan bantuan org lain tuk tgkkan dorg.. Nak bwk g solat sekali idaklaaa... X mau mengganggu orang lain

Now masih d kulim.. Harini byk sungguh mkn. Mama buatkan pulut dgn serawa durian, sambal ikan bilis, nurul plak buat gulai ayam dgn rebung.. Me!!! Tolong2 jerlah... Hn dgn adik2 ke bazar Ramadhan td.. Bertambah buah tembikai, murtabak and Domino's Pizza utk anak2 buah yg berpuasa.. Byk sgt benda mkn... Huhu.. 

Esok dah nak balik Arau.. In shaa Allah mudah2an dipermudahkan perjalanan kami.. EMCC yg bwk balik sini adik ipar nak bwk balik S'gor.. Balik sana nanti sambung jual EMCC lagi... Produk hai O pun still jalan.. Sesapa nak order apa2 let me know..

Di sudahi dgn gmbr Aisyah membelek brg2 d rumah tok



The boys melayan gadget masing2, and my girls 

 
Tgh layan GI Joe..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..