Skip to main content

eh sebenarnya nak cerita apa nih??



salam semua.. di pagi Sabtu membuat entry tuk blog.. haha boleh???
alkisah pas solat Subuh nih dah tak leh laa nak lelap so guna laptop
adik jap.. sambil2 melayari kecanggihan Internet nak tulis ler kat sini..

now ada di Kulim.. balik kejap sebelum balik semula ke Perlis utk hari raya
in shaa Allah raya pertama di sana dulu, giliran Hn dan maybe petang
tuh baru balik ke Kulim semula..

today's agenda will be shoe hunting for the kids (and me maybe) and also
nak balik ziarah keluarga pak ngah di kampung..
dah lama tak balik sana..

and owh.. mama bagitau tadi abah hari raya pertama dah kena kerja 
di Shell (Penang).. huhu siannya kat abah..
he owned it and dek kerana para pekerja Melayu bercuti raya
so terpaksalah abah gi office tengok2kan ..

maybe jugak raya ke 2 baru balik kg sebelah mama di Tg Karang..
woooo its been a while tak balik sana...
di sana raya mmg tersangatlah meriahnya... takut pulak rasa nak menghadap 
pelbagai jenis juadah raya selepas berpuasa nih..
(i've manage to lost 5 kg already - nak jugak bagitau.. hahahaha)


and owh nak bagitau jugak sangat jatuh chenta dengan skirt dari RnR Collection..
huhu tapi asyik tak sempat jer nak tempah sebabnya mmg hottsssss item
best sebab dia custom made and flowy.. terletak cantik jer..
pasnih nak order kaler2 lain plak..

that was what i wore yesterday masa hari last sekolah..
all black laa sangat.. haha...
 

love by
Azlina Majid
ienamajid2112@yahoo.com
019 479 5730

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…