August 03, 2013

eh sebenarnya nak cerita apa nih??



salam semua.. di pagi Sabtu membuat entry tuk blog.. haha boleh???
alkisah pas solat Subuh nih dah tak leh laa nak lelap so guna laptop
adik jap.. sambil2 melayari kecanggihan Internet nak tulis ler kat sini..

now ada di Kulim.. balik kejap sebelum balik semula ke Perlis utk hari raya
in shaa Allah raya pertama di sana dulu, giliran Hn dan maybe petang
tuh baru balik ke Kulim semula..

today's agenda will be shoe hunting for the kids (and me maybe) and also
nak balik ziarah keluarga pak ngah di kampung..
dah lama tak balik sana..

and owh.. mama bagitau tadi abah hari raya pertama dah kena kerja 
di Shell (Penang).. huhu siannya kat abah..
he owned it and dek kerana para pekerja Melayu bercuti raya
so terpaksalah abah gi office tengok2kan ..

maybe jugak raya ke 2 baru balik kg sebelah mama di Tg Karang..
woooo its been a while tak balik sana...
di sana raya mmg tersangatlah meriahnya... takut pulak rasa nak menghadap 
pelbagai jenis juadah raya selepas berpuasa nih..
(i've manage to lost 5 kg already - nak jugak bagitau.. hahahaha)


and owh nak bagitau jugak sangat jatuh chenta dengan skirt dari RnR Collection..
huhu tapi asyik tak sempat jer nak tempah sebabnya mmg hottsssss item
best sebab dia custom made and flowy.. terletak cantik jer..
pasnih nak order kaler2 lain plak..

that was what i wore yesterday masa hari last sekolah..
all black laa sangat.. haha...
 

love by
Azlina Majid
ienamajid2112@yahoo.com
019 479 5730

No comments:

Post a Comment

Ads