Skip to main content

eh sebenarnya nak cerita apa nih??



salam semua.. di pagi Sabtu membuat entry tuk blog.. haha boleh???
alkisah pas solat Subuh nih dah tak leh laa nak lelap so guna laptop
adik jap.. sambil2 melayari kecanggihan Internet nak tulis ler kat sini..

now ada di Kulim.. balik kejap sebelum balik semula ke Perlis utk hari raya
in shaa Allah raya pertama di sana dulu, giliran Hn dan maybe petang
tuh baru balik ke Kulim semula..

today's agenda will be shoe hunting for the kids (and me maybe) and also
nak balik ziarah keluarga pak ngah di kampung..
dah lama tak balik sana..

and owh.. mama bagitau tadi abah hari raya pertama dah kena kerja 
di Shell (Penang).. huhu siannya kat abah..
he owned it and dek kerana para pekerja Melayu bercuti raya
so terpaksalah abah gi office tengok2kan ..

maybe jugak raya ke 2 baru balik kg sebelah mama di Tg Karang..
woooo its been a while tak balik sana...
di sana raya mmg tersangatlah meriahnya... takut pulak rasa nak menghadap 
pelbagai jenis juadah raya selepas berpuasa nih..
(i've manage to lost 5 kg already - nak jugak bagitau.. hahahaha)


and owh nak bagitau jugak sangat jatuh chenta dengan skirt dari RnR Collection..
huhu tapi asyik tak sempat jer nak tempah sebabnya mmg hottsssss item
best sebab dia custom made and flowy.. terletak cantik jer..
pasnih nak order kaler2 lain plak..

that was what i wore yesterday masa hari last sekolah..
all black laa sangat.. haha...
 

love by
Azlina Majid
ienamajid2112@yahoo.com
019 479 5730

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..