August 04, 2013

its the end.....







nak ucapkan selamat tinggal laaa pada acc yahoo inz8799@yahoo.com
huhu... sedey..



tak tahulah kat mana silapnya.. before this email acc nih mmg tak pernah off
dari iphone app.. sebab senang kan nak dapat notification for every email
yang masuk.. tapi last week out of the sudden tetiba jer email acc nih dah tak 
boleh buka.. tried many time with the correct password (i tried everything i knew
sbb rasanya tak pernah ubah pword lain) tapi gagal and few time jugak 
kena suspended.. uwaaaa nak nangis rasa.. sebab banyak contact dalam email acc
tuh... dan sangat stress bila tengok setiap email yang masuk


tapi tak boleh nak buka dan baca... 
iena dah try call center dia tapi i think the number is either tak betul 
or mmg tadak orang yang jawab.. huhu (double sedey)

to make thing worst even the answer for secret question (security purpose)
tuh pun asik salah.. adoiiiii takkan laaa haku tak ingat anniversary date aku weiiii
stress!!!!!!

dah try uninstall yahoo mail app di iphone tapi tak jadi jugak..
so now i've to create a new account
ienamajid2112@yahoo.com

sesapa yang nak email apa2 plz use this acc yer...
pasrah dah.. almost everyday try buka tapi tak boleh..
kejamnyaaaaa.... 
(aku ker yg kejam sebab lupa password or yahoo yang kejam sbb block email aku)
 
 pffffttttt..
sekian.
 

No comments:

Post a Comment

Ads