Skip to main content

its the end.....







nak ucapkan selamat tinggal laaa pada acc yahoo inz8799@yahoo.com
huhu... sedey..



tak tahulah kat mana silapnya.. before this email acc nih mmg tak pernah off
dari iphone app.. sebab senang kan nak dapat notification for every email
yang masuk.. tapi last week out of the sudden tetiba jer email acc nih dah tak 
boleh buka.. tried many time with the correct password (i tried everything i knew
sbb rasanya tak pernah ubah pword lain) tapi gagal and few time jugak 
kena suspended.. uwaaaa nak nangis rasa.. sebab banyak contact dalam email acc
tuh... dan sangat stress bila tengok setiap email yang masuk


tapi tak boleh nak buka dan baca... 
iena dah try call center dia tapi i think the number is either tak betul 
or mmg tadak orang yang jawab.. huhu (double sedey)

to make thing worst even the answer for secret question (security purpose)
tuh pun asik salah.. adoiiiii takkan laaa haku tak ingat anniversary date aku weiiii
stress!!!!!!

dah try uninstall yahoo mail app di iphone tapi tak jadi jugak..
so now i've to create a new account
ienamajid2112@yahoo.com

sesapa yang nak email apa2 plz use this acc yer...
pasrah dah.. almost everyday try buka tapi tak boleh..
kejamnyaaaaa.... 
(aku ker yg kejam sebab lupa password or yahoo yang kejam sbb block email aku)
 
 pffffttttt..
sekian.
 

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…