September 06, 2013

Back to the past



Salam semua... Hehe dua tiga hari ni rasa seronok plak sebabnya kengkawan masa sekolah menengah 1995-1996 buka group di Fb... Ya Allah dok senyum sorang2 bc segala komen n post kat situ.. Yolah its been 17 yrs wehhhh... 

Zaman sekolah mmg best kan... Tambah2 yang duduk d hostel.. Dengan kawan2 dan cikgu2 most of the time. Macam iena since form 1 lagi dah duduk hostel so mmg no problemlaaa.. Bila dah masuk group keluar laaa abis cerita2 lama.. Hehe.. Kenangan terindah.. Kemesraan kembali terjalin... Yang best tuh kalau the girls boleh lagi cam muka tp the boysss alamak siap kena tgk profile pic lama2 baru kenai.. X pun tgk balik gmbr zaman sekolah...

Mcm kami (kelas iena semua girls) mmg jadi sasaran laaa sbb sekolah vokasional kan ramai boys... Bab mendenda cikgu2 mmg x bagi can laaa... Catwalk satu sekolah dgn buku atas kepala, menaip dlm longkang, berjemur tgh panas... Wpun malu tp apa leh buat zaman kita belajar dulu semua takut kat cikgu...

Hmmm bestnya....

No comments:

Post a Comment

Ads