September 02, 2013

Herba Maharani.. Khusus untuk kaum wanita



Alhamdulillah another new week and another new day.. Still healthy and living.. Syukur.. so what's up for today.. Hmm let me share with you all another products from Hai O #haio... Presenting







Te Zhi Bai Feng Wan aka Herba Maharani (khas untuk orang perempuan). Sekotak pil herba penuh khasiat untuk mereka yang bergelar wanita.. Kerana dirimu begitu berharga (ewahhhh)







Fungsi utama adalah utk memperkukuhkan kesihatan dlman, melancarkan pengaliran darah dlm bdn, menyelaraskan  kitaran haid, tingkatkan kadar metabolisme, kurangkan mslh senggugut, keputihan dsbnya. 

Testimoni dr sorg kwan rapat yg amik Maharani immediately after deliver. She told me

'Mmg best sgt sbb hilang rasa penat lepas bersalin, bdn rasa fresh jer'

Testimoni dr pelbagai sumber (rakan2 biz, Internet, ckp2 org) mengatakan

1. Dengan bantuan Maharani dan PB, alhamdulillah masalah senggugut, keputihan makin hilang. Dan ada yg hilang terus, x sedar pun masa mana blh hilang.


2. Maharani juga membantu menstabilkan hormon dalam badan dan secara tidak langsung membantu memudahkan proses mendapatkan zuriat






3. Masalah keletihan, lesu, migraine, x der mood dgn husband akibat letih setelah seharian bekerja pun setel dgn amalan memakan Maharani.



Memang banyak sangat bukti kehebatan mengamalkan  Herba Maharani...Kalau di google dgn pakcik Google mmg mcm2 kebaikan Maharani korang akan jumpa.Mahal ker? Halal ker? Amboiiii xlah Iena nak jual produk yg x halal. Nauzubillah!!!



Produk nih halal yer!!!! Rega plak cuma RM65/box. Setiap box ada 6 bekas merah. 
So total ada 300 biji. Murah kan!!! 

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 

1.  25-50 biji pil kecil sekali sehari

2. Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period

3. Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi
sebelum sarapan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh.

4. Makan mestilah bersama air suam.

5. Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba. Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral.

6. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

• Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

• Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

• Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung selepas period

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.


 

No comments:

Post a Comment

Ads