Skip to main content

Herba Maharani.. Khusus untuk kaum wanita



Alhamdulillah another new week and another new day.. Still healthy and living.. Syukur.. so what's up for today.. Hmm let me share with you all another products from Hai O #haio... Presenting







Te Zhi Bai Feng Wan aka Herba Maharani (khas untuk orang perempuan). Sekotak pil herba penuh khasiat untuk mereka yang bergelar wanita.. Kerana dirimu begitu berharga (ewahhhh)







Fungsi utama adalah utk memperkukuhkan kesihatan dlman, melancarkan pengaliran darah dlm bdn, menyelaraskan  kitaran haid, tingkatkan kadar metabolisme, kurangkan mslh senggugut, keputihan dsbnya. 

Testimoni dr sorg kwan rapat yg amik Maharani immediately after deliver. She told me

'Mmg best sgt sbb hilang rasa penat lepas bersalin, bdn rasa fresh jer'

Testimoni dr pelbagai sumber (rakan2 biz, Internet, ckp2 org) mengatakan

1. Dengan bantuan Maharani dan PB, alhamdulillah masalah senggugut, keputihan makin hilang. Dan ada yg hilang terus, x sedar pun masa mana blh hilang.


2. Maharani juga membantu menstabilkan hormon dalam badan dan secara tidak langsung membantu memudahkan proses mendapatkan zuriat






3. Masalah keletihan, lesu, migraine, x der mood dgn husband akibat letih setelah seharian bekerja pun setel dgn amalan memakan Maharani.



Memang banyak sangat bukti kehebatan mengamalkan  Herba Maharani...Kalau di google dgn pakcik Google mmg mcm2 kebaikan Maharani korang akan jumpa.Mahal ker? Halal ker? Amboiiii xlah Iena nak jual produk yg x halal. Nauzubillah!!!



Produk nih halal yer!!!! Rega plak cuma RM65/box. Setiap box ada 6 bekas merah. 
So total ada 300 biji. Murah kan!!! 

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 

1.  25-50 biji pil kecil sekali sehari

2. Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period

3. Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi
sebelum sarapan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh.

4. Makan mestilah bersama air suam.

5. Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba. Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral.

6. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

• Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

• Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

• Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung selepas period

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.


 

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…