September 11, 2013

Hujan...



Assalamualaikum.. 

hmm hujan jer sejak dari kemarin.. walaupun hujan nih rahmat dari Allah tapi risau jugak sebab dok tengok air di sungai depan sekolah dah makin tinggi.. kalau naik ke atas jalan lagi laaa mencuakkan diriku.. huhu.. mungkinkah musim hujan sudah tiba?? mudah2an segalanya di dalam perlindungan Allah s.w.t..



now still at school.. around 230 kot balik harini sebab ada aktiviti ko kurikulum.. anak2 mungkin lewat lagi balik sebab dorang ada latihan untuk pertandingan Sabtu nih..Baru je lepas selesai semakn nama dan pengesahan guru dalam sistem PBS.. huhu risau gak memikirkan sesi persekolahan yang dah hampir ke penghujungnya namun masih ada guru yang belum 100% faham ttg PBS.. aku lak yang risau...

yerlah.. semua dibawah tanggungjawab aku.. kalau slack nanti mungkin aku juga yang akan dipersalahkan wpun latihan dan bimbingan telah diberikan.. tetiba teringat lak lirik lagu Guru Malaysia.

 Amanah yang diberi, 
Kami tak persiakan, 
Apa yang kami janji, 
Tunai tetap kami tunaikan

i will do my best and hopefully others too.. 

ok.. nak share apa lagi yer... tadak dah kot.. nanti pulak kalau ada idea k





No comments:

Post a Comment

Ads