Skip to main content

off to Penang again..



salam semua... Alhamdulillah another beautiful day for us..
in shaa Allah kejap lagi dah nak gerak gi Penang for another course
LINUS for year 2 plak...
alhamdulillah masih diberi kepercayaan untuk menimba ilmu 
dan kemudiannya berkongsi dengan rakan2 sejawatan...

same place like earlier this year... dekat Naza Tallya Penang...
hahaha... mujur iena suka hotel tuh..  i love the view...

so kena tinggal laa lagi anak2 dengan abahnya... Hn pun baru je balik dari Johor
yesterday at 5am dia sampai... so yesterday kami bawak laa anak2 kuar gi Tesco AS
dapatlah dorang main dekat indoor park tuh... 
Aisyah pun ok jer yesteday tapi macam tahu2 jer mama dia nak tinggalkan dia
so semedang ler nak didukung... but i love doing it.. love being close to her

this morning... pas mandikan n bagi susu.. hantar ke rumah babysitter
masa nak bagi tuh dia nangis.. as if she knows that her mommy nak tinggal dia p kursus
huhu.. sedey laa kejap dengar dia nangis tuh but kejap jer.. 

ala sebelah rumah jer so mmg boleh dengar laaa dia nangis ker dia main ker...
pesan jugak dekat Mak Na to look after the kids masa Hn sekolah..
yerlah being a warden masa dia kadang2 tak tentu di rumah..
the twins mmg laaa boleh diharapkan tuk tgk2 kan adik.. 
but sometimes ikut mood dorang jugak..

just hoping that everything will goes well...
as for me... semoga dapat timba ilmu sebanyak mungkin.. 
and enjoy the course ( i will sebab dapat tahu kawan2 yang p ada yang pernah attend course sekali)

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...