September 14, 2013

Sabtu kami...



Bermula dengan hantar twin ke rumah ustazahnya sbb dorang ada Mahrajan j-Qaf peringkat negeri di SK Arau... X boleh laa nak hntr ke sekolah sbb its early and nak bwk Afi n Aisyah sekali.. So tumpangkan dekat ustazah senang..

Around 830am barulah the three of us pulak gerak ke sana.. 


First time laaa Aisyah duduk atas car seat nih.. Ingatkan nak meraung2 tp x jugak cuma nangis time iena keluar kunci pintu rumah jer.. Ini carseat abg Afi so rasanya dah boleh pass pada Aisyah. 


Nangis laaa jugak sikit masa stop abb lampu merah.. Tp sambil2 nangis tuhasih lagi dok goyang2 kaki cam happy jer. 

Sampai terua cari kawan2.. Mujur jugak belum mula lagi pertandingannya.. Our PKP dpt no 6 giliran membuat persembanan.. Oklah bagi depa tgk dulu puas2 sblm smp masanya..


While waiting biasalah anak bujang melasak sana sini.. Dah bwk game tp jemu gamaknya so mula buat perangai.. Belikan air sbb katanya dahaga.. Lupa jugak nk bawak air dlm botol dia.. 

Sebelum sampai giliran ustaz n ustazah bawak dorang keluar tuk final touch up





Lepas jer persembahan habis iena terus balik sbb Aisyah dah tido and Afi pun kalut dah nak balik.. They did quite good tapi tgklah nanti apa keputusannya.. Semua team pun hebat2 belaka...


No comments:

Post a Comment

Ads