October 07, 2013

Family Time


Salam semua.. Hmm ala2 cam dah segan plak nak hapdet blog... Erksss apakah?? Hehe... 

Xper still posting.. Kat bawah nih cerita smlm keluat bwk anak2 dinner kat luar.. Hn ckp sebab dah 2 hr cuti dorang asyik di sekolah ada latihan so malam tuh bwklaaa dorang makan... Yerlah sgt, sbnrnya abah dorang yg nak g makan lidah masak merah kat kedai Pokok Tui... Hahaha anak2 plak yg jd faktor penyumbang... Xdak maknanya...



Lepas maghrib kitaorg keluar... So elok laaa smp order nasi putih, sup tulang, lidah masak merah, ayam paprik dgn satay... Hmm actually agak kurang skit makan d luar sbb now Aisyah agak membuat perangai... Mmg most of the time x dapatlaaa iena nak makan dgn tenang... So senang citer everytime keluar makan mmg iena jarang makan... 


Mujur jugak nowadays mmg x berasa sgt nak mkn nih... So idakler kuciwa sangat kalau x dpt makan... Eh byk pulak makan-makan.... While waiting Afi mmg hadap youtube dan kakak2 ada chance join sekaki.. Hmm anak2 zaman gadget... Maknya pun sama asiklaaa nak mengambil gambar kan...


Cumanya x ambil gmbr makanan sbb tangan pegang Aisyah, so jgn haraplaaa nak dpt amil gmbr.. Pastu nak pulak nanti dpt jelingan dr Hn... So xdaklaaa gmbr makanan.. Wpun nak sgt ngambilnya... Aisyah now dah blh duduk dlm baby chair tp tulah x lama mana pun.. Nih sempat laaa 2 gmbr pastu dia dah nak memanjat keluar... Hadooiiii letih tgn mak memegang kamu sayang.... 

Silap haribulan mau terseliuh wrist dibuatnya... Then i captured this.. Hn ckp asal kalau aku amik gmbr mesti cantik... Haha the hand of a pro!!! Wahhhh perasan... Alkisahnya iphone dia xdak instagram... Byk gmbr yg iena amik mmg used instagram then post to fb and blog... Haha so dia sudah jealous.. Ala awak bukannya hantu amik gmbr cam wife awak nih... 


Kalau amik gmbr pun masa time game rugby dan kat asrama or bila awak g mana2 jer... So xyahler nak berinstagram bagai... Hahaha... So nak dijadikan sambungan cerita pas amik gmbr nih Hn minta tlg send to his WeChat acc... Hehe yolah saya yang menurut perintah...

So last nite, i ate satay, ayam paprik and rasa sup tulang skit... Alhamdulillah... 

No comments:

Post a Comment

Ads