Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2013

Final episode of Terengganu

fuhh...  its been a while for me tuk betul2 update blog.. lately lebih senang mengupdate di fb and instagram jer.. kesian pulak kat blog nih.. 
so the previous 2 posts adalah cerita di Terengganu... we went there untuk pertandingan kalam jamaie peringkat kebangsaan tahniah buat team SKTT walaupun tidak merangkul sebarang tempat tapi pengalaman itu sungguh bermakna buat semua.. we learn something from it kan..

habis jer majlis penutup kami terus shopping... memula ke satu kedai nih tapi last2 semua nak gi Pasar Payang.. haha.. mana boleh tak singgah since dah ada di Tganu kan..

gegambar bershopping nan adooo sebab semua sibuk membeli belah.. bought alot jugak tuk family and friends.. 




and alhamdulillah around 5am kami semua selamat sampai di SKTT semula

Jalan2 Terengganu

Sambung lagi gambar ke Terenggani haritu...  Kali nih ke Taman Tamadun Islam.  Waktu nih dah lepas pertandingan Kalam Jamaie... 

Seronok sebenanrnya dalam nih..
Tapi sebab kami mengejar masa utk Majlis Khatam al-Quran so
terpaksa cepat2 laaa jalan2 dalam tuh 


Seronok tgk replika masjid rasa macam nak jer pergi tgk the real one... 


Huhu dpt gak gambar depan Masjid Kristal... 


Cantik sungguh...

Tasik Banding

Maaf lama sungguh x update blog... Now sibuk dgn fb dan instagram jer..  In shaa Allah xkan lupa pada blog..
Iena letak gambar nih dulu. 


Suhanallah.. Sangat memukau...
Last 2 week ke Terengganu, iringi budak ke pertandingan Kalam Jamaaie
peringkat kebangsaan...


Nanti iena story lagi...