November 20, 2013

Final episode of Terengganu

fuhh... 
its been a while for me tuk betul2 update blog.. lately lebih senang mengupdate
di fb and instagram jer.. kesian pulak kat blog nih.. 

so the previous 2 posts adalah cerita di Terengganu...
we went there untuk pertandingan kalam jamaie peringkat kebangsaan
tahniah buat team SKTT walaupun tidak merangkul sebarang tempat tapi
pengalaman itu sungguh bermakna buat semua..
we learn something from it kan..


habis jer majlis penutup kami terus shopping...
memula ke satu kedai nih tapi last2 semua nak gi Pasar Payang..
haha.. mana boleh tak singgah since dah ada di Tganu kan..


gegambar bershopping nan adooo sebab semua sibuk membeli belah..
bought alot jugak tuk family and friends.. 





and alhamdulillah around 5am kami semua selamat sampai di SKTT semula

No comments:

Post a Comment

Ads