Skip to main content

last of 2013


ok last entry for 2013..
hmm nak tulis apa yer..


macam tadak idea nak tulis apa tapi cam nak tulis jugak..
hmm apa yer...



ok laaa nnti ada idea iena sambung tulis..
waaa teruknya..
apakah???


adakah ini petanda blog ini akan terkubur??
huhu...


- updated
ok just some backdated events in my life


my 34th birthday on December 21st....
huhu biar betul kan... 
yerp betul.. dah 34 years old.. thanks to Allah for blessing me with these
beautiful lifes, beautiful people around me...





the blue n pink combination for her akad nikah's day..
owh my sis is getting married next year..
so 4/1/14 is her akad nikah's day and we will be wearing blue n pink..
5/1/14 is the reception's day
and we will be wearing grey..

praying everything will run smoothly..
cant wait



hey i'm bored...
this was taken when we're on our way for a short getaway to Penang..
just the 4 of us since twin got a camp..
we went there on the 24th and back to Perlis on the 25th...
ntah pape kan...
hahaha


my girls during their camp's day..
alhamdulillah this time sempat masukkan nama dorang tuk camp nih..
in shaa Allah next year will make sure they join more..



got him something for our anniversary..


manage to help a friend with the design for our group
yup i'm a vocational students at SMV Kulim 
from 95-96...
am so proud of it..



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…