December 09, 2013

Our Melaka Trip



Awal2 cuti sekolah terus g holiday sbb
Hn will be busy with his rugby team..
And somemore pergi awal senang bcoz
xnak nnti sangkut dgn banjir, jem bagai

so we choose Melaka (again) 
tp mmg best pun x puas melawat



First day smp we just went to Pantai Klebang and Hn g cr sekolah lama dia posting in 2001... Hehe bring back the memories kot.. Xperlah bukan selalu

Pas check in hotel, we moved to his friend's house dekat Ayer Molek. He cooked us dinner.. Alhamdulillah thanks alot... Pas maghrib ke rumah member sorg lagi... Habiskan ziarah kawan2 sbb plan esok dah nak jalan2...


Next day kami ronda2 tgk Muzium Baba n Nyonya, Muzium Kapal Selam (mmg superb) and apa lagi eh.... Ala x ingat..

Tp serius muzium kapal selam mmg best... Pengalaman tuh...
Ingat malam nak naik cruise dgn family member tp hujan turun dengan lebatnya... Huhu so kami masuk Coral Wonderland... Hehe best jugak



Taman Buaya, Taman Rama-Rama, naik Menara Tamingsari, night cruise and jalan2 kat Jonker Walk







Susunan gambar g x ikut program.. Ada yg missed kot tp mmg puas hati.. Gambar dlm fb pun ada so kalau nak tgk  blh laaa klik fb icon kat sebelah tuh

Gmbr dlm nih semua yg Hn amik pakai Cik Canon....




Annisa captured this...
Seronok blh pegang camera besar



And i love this last pics of me n aisyah..
Masa nih dlm muzium tldm... Beli tiket dkt kapal besar tuh m boleh masuk 3 muzium...  


Haha entry caca merba tp nak buat jugak sbb nak post pics kat dlm nih..

No comments:

Post a Comment

Ads