December 18, 2013

Wide shawl...



salam semua.. rasanya sekarang jenis tudung nih dah macam2 kan.. sampai dah tak 
terfollow dah.. but for me i still prefer shawl.. ntah maybe sebab 
senang nak lilit2 n boleh bantai ikut suka nak buat macam mana kan.. janji sedap
n selesa di pakai..


like now mmg banyak keluar jenis wide shawl kan.. 
bagus jugak sebab bila lebar so maksudnya lagi senang nak pakai n boleh labuhkan 
ikut kesesuaian..
and iena pun dah try wide shawl nih.. mmg best..
yg iena pakai nih from @aisyahsamsudin....
mmg sedap.. kualiti kain pun ok


lebar so sangat senang nak tutup apa yang sepatutnya..


most of the time mmg takda teknik yang iena gunakan..
semua pun try n error jer.. janji x serabut sangat.. haha...
mmg ada jugak nak tiru beberapa tutorial dalam youtube ke apa ker kan 
tapi bila cuba tak jadi seperti yang di ajar mula sakit kepala 
so end up buat jer macam mana pun...

yg penting kemaskan ler lepas dah lilit2 tuh..
iena rasa itu jer yang buat gambar2 orang bershawl nih nampak 
cantik jer bila pakai..



No comments:

Post a Comment

Ads