January 13, 2014

Adriana n Aisyah's moment


on Firday kot masa keluar gi Kangar
Hn nak betulkan piala so all of us kita sekali..
adoiii Aisyah sangat laaa suka naik kereta n kalau dalam kereta 
mmg tak reti duduk diam..
letih yang memegangnya..

so i have to make sure Hn install her car seat ASAP!!!!


dah elok sampai kat kedai tempat nak betulkan piala tuh baru perasan
afi tinggal kasut di rumah so i know i have to stay at the car laaa kan..
takkan nak tinggal dia pulak..
mujur at park area tuh ada pokok2 ala icity nih..
so Aisyah n her sister Adriana dok main kat sini laaa..

senang...
 

 

she's a good sister wpun kadang2 amatlaaa segan nak mengasuh adik2
tapi bila mood rajin or mood nak menjaga tuh datang she will do it

 

sampai tak terkejar.. mmg kena ikut laa her sister sebabnya mak dia kan sibuk nak amik gambar
ntah apa2 tah.. hahaa... since jalan dia tar so takut laa jatuh ke apa kan..
tapi mujur semua selamat..

 

kakak dah tak larat nak kejar adiknya..
hehe.. they are so cute...
 

No comments:

Post a Comment

Ads