January 07, 2014

Henna night...


lps akad nikah.. malamnya kami buat majlis berinai..
hehe.. mmg suka sangat pakai inai nih..
and lucky us sebab our new family are doing the henna for us..
hehe.. kira merasalaa lukisan henna dari orang Dhaka..
they are the expert.. wpun dorang cakap tak



so this is me 
selain berinai malam tuh kami buat marhaban 
masa marhaban tuh iena n cousins keluar ke Kulim sebab nak beli 
ubat untuk aisyah n abah..both are not feeling well..

hehe.. counsins pulak nak gi carik baju sebab dorang tak ada 
baju nak pakai for the next day..
hehe alkisah sekali dengan iena beli baju baru..
ehem2 that nite terus pakai.. gila laaa tak basuh pun terus pakai baju baru
but i loooovvveeee it...


gila poyo terus pakai baju baru beli...
i was planning to wear my black peplum.. tapi apakah??
peplum di malam hari.. tidak sesuai kot..
(alasan nak beli baju baru)

hehe ada orang cakap saya cam budak sekolah bila pakai gini..
huhu budak sekolah??


our new family members.. having their dinner right after the marhaban..
my sister's mother in law kept on asking me to when i'm going to eat..
huhu sungguh prihatin.. tapi apakan daya tak lalu nak makan nasi.. wpun semua orang cakap sedap
huhu.. ruginya... tapi nak buat mcm mana..
mmg tak rasa pun.. huhu..
byk kali plak tuh dia tanya.. 
sorry yer auntie... buat dia risau plak...


selesai semua makan.. then barulaa proses berinai bermula
this is Nawra, my sister sis in law.. so cute and gorgeous..
so sweet too... so kind.. so happy..
she did mine.. and i love it alot..



she said her friend is the expert so kami bagi dia buat kat tangan bride..
mmg superb pun.. dorang main lukis jer.. tapi hasilnya mmg cantik
jelessssss


lukisan henna di tangan adik..
mmg tak pakai kat jari cuma lukis jer..



nih pulak kat tangan Nurul.. senang jer dorang lukis..
huhu kalau suh iena lukis mau terketar2...



final result..

No comments:

Post a Comment

Ads